Ha olyan forgalom lenne, mint a Tcom- ban valószínűleg el sem adná..... Másik megközelítést is behoznék, ami nem tudományos, csak egyszerű matek: a kezdeti SRV 800 Ft, illetve kicsivel alatta volt, azt a tartományt kipucolta, most már közel 810 Ft az SRV, az kb 10 ft különbség. Ehhez kellett cca 130e darab rv vásárlás. Van még durván 7x ennyi vásárlási lehetőség. Ha semmi más nem történik, akkor cca 70 Ft-ot megy fel csak az SRV hatására, azaz március végére átlagosan 880 Ft az árfolyam. De bízom benne, hogy más is történik addig, és márciusban ennél magasabb lesz.
az elég relativ, hogy mi a sok. 130K az 100Misa mondjuk. Egy rendes nap forgalma minimum 300M, de inkább milliárdos forgalom. Ha akkora forgalom lenne csak mint most a csorgo telekomban, akkor az eladó már elpárolgott volna. ezt kell kiülni.
2024. november 14. 10.550 ---> 809,473934 mondtam én tegnap, hogy ők vették utánam!!! :)))))) zseniális! felfelé kell venni és akkor a robot a maradékot ki tudja venni a könyvből. :Ö
Szerintem a hadiiparból is jön már idén bevétel, mert a cég oldalán rengeteg álláshirdetés van. A Rheinmetall 4iG Digital Services Kft. (R4) nek 44 pozícióba vesznek fel embert és valószínű vannak pozíciók ahova többet is. Gondolom nem lesz egyszerű megtalálni a megfelelő embereket. Ha nem sikerül, (ami valószínű) jöhet majd 1 kisebb akvi is, hogy minél előbb nagy bevételt tudjon hozni a közös cég. Szerintem már a konkurenciától csábítják át az embereket. T-Systől is rengetegen átjöttek, még vezetők is. Ez az olcsóbb "akvi", mert céget venni azért sokkal drágább. . Újra vettek 51250db-ot. Eddig összesen 129774db-ot vettek. Veszik rendesen. Jó lesz ez! 808ft és 9milla
Kene egy impulzus es legalabb igy egy magadabb szinten tolna tovabb… De amugy lehet hogy csak egy kis forgalom es argolymkarbantartas volt a cel hogy ne 700on pangjon. Akkor ez tejesult :) :(
https://invst.ly/17b1rx Lokális emelkedő trend csatornájának alján van. RSI közepes. MA200 797, MA50 786, lassan jöhet a kereszt. MA400 emelkedő trendben (én ezt szoktam nézni hosszabb távra). Alapvetően minden mozgóátlag felfelé vette az irányt. (fibo ne zavarjon be senkit, az csak nekem volt, hogy mennyire mehet vissza) A kitörési ciklusai alapján elég közel lehet a felfelé menet.
A 200 darabos visszakötési érdekes, mert olyan, mintha azt mondaná a robotnak, hogy hello, most itt a vége. :):):) mivel így már nem tud venni felfelé. Lehet kisebb felfelé kötésekkel lehetne cinkelni a robotot, hogy vegyen a könyvből is.
Igen, 110% hogy ez equiloros barátunk volt. De a vételi oldalt is támasztja még úgy tűnik. Pár ezret még tuti vennie kell ma:))) Egyelőre reménykedik még a visszakötésekbenxD
nagyon érdekes, hogy a 10K-s vételem után 45 másodperccel volt 810-en újabb vétel és aztán újabb, summa 5K. Ez nekem robot szagú. Kíváncsi leszek vettek-e ma és ha igen milyen árfolyamon. lehet, hogy már várta a robot, hogy vegyen valaki, hogy rávehessen :)))))))))))))))))))))
Ha nem lesz nagyon szar a nov.30-i jelentés, akkor szerintem a saját rv. vásárlások miatt feljebb megy, és idén 900 felett lesz, mert eddig nagyon lemaradó a papír. Úgy gondolom, hogy lesznek páran akik a csúcson lévő papírokból is átugranak majd. A jelentésre még tippelni sem tudok. Ha a cég olcsón akar venni, akkor az összes leírást most még bedobhatja az elmúlt negyedévre. Ki tudja mennyi maradt? Szerintem talán már nem sok. A Digis tornyok után az utolsó részlet is nagy kérdés, hogy mennyi jöhetett még júliusban a céghez? 30.-án majd többet tudunk. Szerintem majd a 2025-ös év után 100ft-os osztalék jöhet. Az 30milliárdba kerül a cégnek. (abból kb. 20milliárd az adók eltörlése miatta a cégnél marad)
A kérdés, hogy most éri meg beszállni 800huf körül a 2400-as célra, vagy majd jövőre 1200Ft körül. Kinek mikor. Most még viszi a showt az otp, de az sem nő végtelenségig.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.