Azért logikai alapont az mindenkinek megvan, hogy a black fridayre időzített gyorsjelentés csakis leárazást hozhat:DDD Jobb napot is választhattak volna...
Na a mai 15.27-es 10K vétel érdekes, mert felfelé történt, azaz a cég elvileg nem lehetne, előtte viszont nem volt ennyire tűpontos pakk vétel. 29-én kiderül mi az igazság. :)
Nem gondolom. Heti 40.000-eket vesz a cég és az árolyam kb egy helyben toporog. Szervezetten adogatják át a pakkokat. Persze közben van kisbüfi aki elengedi, ez lefelé ki tudja pillenteni. Ha 720 alá megy, akkor lesz dráma.
Van igazság abban amit írsz, sajnos az elmúlt 2 év nem erről a papírról szólt. Én viszont úgy gondolom, hogy fényes jövő előtt áll, és ezért nem vagyok biztos benne hogy jól döntöttél most. Jómagam 2 éve eladtam itt a 80%-át a pakkomnak, és ez bizony a legjobb döntés volt, viszont már csipegetem nagyon lájtosan mert szvsz 1 éven belül indulni fog és az komoly lesz. Sok sikert Neked.!
En mult heten kiszalltam ebbol....aki ebben all, annak csak inflalodik a penze (jo esetben), mig minden mas papir -meg a magyarok kozul is- szepen ment fel. Sok sikert mkinek
Ennek a zrt.-nek (és közvetve a 4iG-nek is) tanácsos lett volna előtte ihletet merítenie Ádámosi munkájából, illetve kikérdezni őt, hogy hogy tudta a "radarok alatt" be-washtrade-elni az AKKO-t a prémium kategóriába és a BUX indexbe. Hátha úgy elkerülték volna a bírságot...
Ha a teljes árbevétele 4ig részvény eladásokból volt, akkor kb 1.5 millio darab eladást (pl saját magának) generált 2023-ban. Emlékszem olyan napra, amikor 300Mhuf körüli pakk cserélt gazdát egyetlen tranzakcioban. Az egy olyan 380K darabos pakk. Kérdem én: hogy volt ennek a Zrt-nek ekkora pakkja? Lehet hogy most ő szabadul ettől a játszós pakkjàtól 10k tételekben hogy ki tudja fizetni a büntetést? 250Mhuf az kb 320k pakk ezen az árfolyamon. Lehet h most veszi vissza srv-ben a 4ig ezt a 320k pakkot?
Több mint érdekes ez a mai MNB határozat... Annó én is emlékszem azokra a napokra, amikor az átlagos napi forgalmak tízszeresén forgott ez a papír, miközben az árfolyamkilengések minimálisak voltak. Már akkor azt sejtettem, hogy az egész tudatosan van generálva, melynek célja az volt hogy a 4iG bekerüljön régiós indexekbe, neadj isten más tőzsdére való belépésüket segítheti. Úgy tűnik ez a spekulációm helytállónak bizonyult, az említett vagyonkezelő eléggé fantom, a nyilvántartás szerint úgy értek el milliárdos árbevételeket és adózott eredményt, hogy közben egyetlenegy főállású alkalmazottja nem volt... honlapjukat sem találom, így elég valószínű hogy csak belterjes köröket szolgálhatott ki. Mivel ezekből a milliárdos ügyleteikből számbavehető nyereség nem keletkezhetett, így szerintem feltételezhető, hogy volt kapcsulatuk a 4iG-val. Meglepett, hogy az MNB felfedte őket, az már kevésbé hogy a 4iG-t nem vonták be az ügybe. Egyszer örülnék, ha a BÉT ehhez hasonló simlis ügyeivel oknyomozó újságírók is foglalkoznának...
A Banus Portnam 2021-ben nulla, 2022-ben 235M és mit ad isten 2023-ban 1,18MRD bevétele volt. Úgy h egy vagyonkezelő. 5x a penzet egy ev alatt papiron.
Azért nem mindenki, a többség még egyet is értett, hogy az egész csak manipuláció. De mist sem vesz el az értékéből, igaz volt minden egyes szava. Esélyes, hogy most sem megy más, csak okosabban :)
Na basszameg ugye hogy igazam volt????? Folyamatosan mantráztam, hogy egy rohadék mutyi volt 2023 ősze és lám itt a bizonyíték. Mindenki lehülyézett meg h összeesküvés elméleteket gyártok. Na tessék Uraim és Hölgyeim!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.