Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 03. 05. 01:00

PANNERGY  

Közkívánatra.....
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
oldrider csütörtök, 19:36
Előzmény: #174085  oldrider
Majd kiderül a közgyűlésen mi van - mi lett - a 1,5 milliárdunkkal. Érdemes volt-e megszavaznunk a SRV-t, amit Bokorovics is akart - vagy legalábbis úgy tett, mint aki akarja.
oldrider csütörtök, 19:28
Az előfordulhat, hogy a  miskolci kutat sikerült annyira lemélyíteniük, hogy feneketlen kút lett? Egy ilyen létesítmény a világ 8. csodája lenne! Nem csak a kisbüfik pénzét képes elnyelni, hanem mindent! Minden szennyet bele lehet sajtolni!
oldrider szerda, 12:30
Emlékszem, januárban az Alteo topikban a legoptimistább kisbefektetők álomárként említették az év végére az 5000 Ft-ot. Ehhez képest még március van és a részvény ára majdnem 6500 Ft. A Pannyban meg szarozás van! Kisbefektetőként a vezetőket hibáztatom! A feltételek, piaci viszonyok, körülmények soha ennyire kedvezőek egy geotermiával foglalkozó cég számára nem voltak. A lakosságnál van befektetésre szánt pénz. A cégvezetés bezárkózott, fórumokon nem képviseltetik magukat, féltékenyek az eredményeikre, nem kommunikálnak a kisbefektetőkkel sem. Ezek kiélvezik a helyzetüket, utána lelépnek. Én ezt sejtem!
oldrider szerda, 11:39
Egy olyan vásárló, mint az OTP környezetvédelmi alapja tudna rajtunk segíteni. Vallyon eddig miért nem aktivizálta magát? Most a nagy BUX raliban pedig éppen kidobtak bennünket. Fizessenek osztalékot és hozzák továbbra is csak a kötelezőt! - Erre talán képesek!
oldrider szerda, 11:03
Előzmény: #174081  stoky
Remélem sokan elhiszik ezt! Viszont a március nem úgy alakult mint amire számítottunk mi - akik már rég belé helyeztük a bizalmunkat és a pénzünket. Az, hogy tavaly a közgyűlés megszavazta, felhatalmazta a vezetőséget 1,5 milliárd Ft-nyi SRV-re amiből semmi nem valósult meg kételyeket ébreszt! Az osztalék nemfizetésének a békáját a SRV miatt nyeltük le! Olyan pletykák is terjednek, hogy a miskolci kútmélyítésre költötték el a SRV-re tervezett pénzt. A Pécel környéki kutatás lehetőségén kívül más -, fejlődésre, növekedésre utaló konkrétumról nem tudok. A BUX-ból való kikerülés szintén nem pozitív hír. Hogy lesz ebből 2140Ft?
oldrider kedd, 15:43
oldrider kedd, 15:36
oldrider hétfő, 12:24
NER-es Lantos továbbra is havonta legalább 2x nyomja az energia megújítási támogatásokról szóló "nesze semmi, fogd meg jól" programokat, amelyek csak olyan cégeknek jelent segítséget amelyeket a közpénz jellegét elvesztő forintjainkból alapítanak. Egyre távolabb kerül a piacgazdaság szerinti működés. Ezen a területen is az egész rendszerben van a hiba. A Panny nehezen tud profitálni ezekből a projektekből. Változásra lenne szükség, egyébként a növekedés nem perspektíva. Márpedig ha nincs változás, akkor nem éri meg növekedni.  Fizessen a cég osztalékot!
oldrider 2025. 03. 20. 09:24
Előzmény: #174076  HighYield
Sajnos igen! Vagyis bizonyos index követő alapoknak (ha van nekik) el kell, hogy adják. Ha eddig nem volt nekik, akkor ezután sem vehetik. Ez - véleményem szerint - mégtovább csökkenti majd az egyébként is alacsony likviditást. 
HighYield
HighYield 2025. 03. 20. 08:07
Előzmény: #174072  oldrider
Kidobták a Buxból?Erről lemaradtam
oldrider 2025. 03. 20. 07:55
"2025-ben tovább tervezi folytatni hatékonyság- és üzembiztonság növelő beruházásait a vállalat, melyek célja a feltárt geotermikus forrásokban rejlő energia minél gazdaságosabb és megbízhatóbb hasznosítása."
Ha jól értelmezem, akkor hatékonyság és üzembiztonság lesz, bővítést, növekedést, akvizíciót nem terveznek!
oldrider 2025. 03. 14. 12:28
Sokan várunk ilyen-olyan bejelentéseket a cég részéről. Egyben biztos vagyok: a következő bejelentésük miről fog tájékoztatást adni. Nos arról, hogy kidobták a PannErgyt a BUX-ból. Persze ezt már nélkülük is tudjuk és sajnos azt is, hogy ez értékvesztést, részvény értékcsökkenést okozott! Ez tény. Az pedig, hogy mit, hol, milyen eredménnyel kutatnak majd rejtély!
oldrider 2025. 03. 14. 10:40
Kidobták a BUX-ból ezt a gyönyörűséget! Ezután még illikvidebb lesz! A menedzsmentet nem zavarja, nekik megvan a fizetésük. A közgyűlést kitűzték, most az jön, hogy halasztgatják az időpontot. Hagy essen még tovább!
oldrider 2025. 03. 12. 20:05
Nah, ez van! Morzsolódik, de nem kell beszarni. El lehet adni és 4iget venni!
oldrider 2025. 03. 05. 15:00
Előzmény: #174069  hully-gully
Jól van, eltaláltad! - Adtam is egy +-t. De nem jó ez nekünk! Az idő rohan és a tőzsdei cégek ára is. Ha közölték volna, hogy nem használják fel az 1,5 milliárdot egyenlőre, akkor eladtam volna és legfeljebb később vissza szállok. Nem adtak semmi infót! Alteón, 4 IG-en stb. lehetett gazdagodni. Ezt a remény vitte előre, de ez már több a soknál! Az Alteo 10 ezer lesz, mire ez 2. 
hully-gully
hully-gully 2025. 03. 05. 14:47
Előzmény: #174068  oldrider
Én mondtam, hogy nem lesz, sőt aukció sem lesz májusig. 
oldrider 2025. 03. 05. 14:25
Ez a Panny jól kibaszott velünk! Mindenki bízott a saját részvény vásárlásban. A vita azon ment, hogy már tavaly elkezdik venni a megszavazott penzumot, vagy csak idén januártól. Hát egyiket sem tették, sőt még arra sem érdemesítették a nagy érdemű közönséget, hogy böffentsenek valamit ezügyben. Csalódott vagyok! Azt kell mondjam, isteni szerencse, hogy tartja még az 1600-at. Persze ez az Orbán féle kormányzat is csak akkor tesz pénzt a geotermiába, ha el is tudja lopni. Ezt mostmár nehezebb nekik, ezért is csak szavakban, ígéretekben támogatnak már vagy kb. 5 éve. Talán lesz oszti, illetve a tavalyi pénzt nem tudja a menedzsment tőlünk ellopni. Már csak ebben bízok! 
oldrider 2025. 02. 17. 11:31
Előzmény: #174063  Norbert99
Kérdés, hogy addig lebonyolítják-e az aukciót. Abból kiindulva, hogy nem a kisbefektetők javaslata folytán került ez az opció tavaly a kgy. elé, ill. megszavazásra, gondolom, hogy még az idei kgy. előtt megveszik amire törvényes felhatalmazásuk van. A jövőt pedig - ahogyan írod - utána vázolják. Ha az egy évvel ezelőtt jövendölt célár közelében történne az aukció zárása, akkor mindenki elégedett lehetne.
Norbert99 2025. 02. 17. 11:17
Előzmény: #174062  oldrider
1 hónap múlva jön a közgyűlési előterjesztés. Abból megtudjuk, hogy mit tervez a cég.
oldrider 2025. 02. 17. 11:09
Bízva abban, hogy a cég él majd a közgyűlés általi felhatalmazással (annál is inkább, mert ezt maga Bokorovics javasolta) hamarosan történni fog e tekintetben valami. Valószínűleg ezért is volt már múlt héten max. közelben a részvény ára. Vajon mennyiért lehet majd eladni a részvényt. Sok Panny tulajt foglalkoztat ez mostanság. - Nem tudom! De az a sejtésem, hogy félrevezető lehet a jelenlegi (promt) ár. Hisz egy illikvid papírról van szó. 10-100 milliós tételt eladni normál tőzsdei kereskedésben csak jóval alacsonyabban lehetséges. Azt gondolom, hogy az aukció a nagyoknak fog kedvezni. Azt is sejtem, hogy a háttérben már megegyezett a fő eladó és a vevő, a kicsik pakkjai meg ahhoz az árhoz fognak idomulni kiegészítés képpen. Jó lenne tudni, mit tervez a jövőben a cég. Ennek függvényében lehetne nekünk kicsiknek könnyebben dönteni.

Topik gazda

gazmer36
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek