Amúgy érdeklődhetem hova ez a nagy emelkedés? Q3 az évhez képest gyenge volt… Vagy feltaláltak valami újat? Vagy találtak egy megyét, amelyikben nincs senkinek előfizetése?
Ha jól láttam, akkor mtel P/E 9 körül jár, dtel (mutter) pedig 25 (bármit is jelentsen ez). Bajdovej, amíg infláció alapon áraz, addig befektetői oldalról szimpi... Apró léptek jeligére...
egyelőre 1400 meg az apró a cél r1382 Mondjuk az 500-tól már igen messzire járunk. Lassan két esemesnyire. :) Valóban. Reméljük, hogy délután nem lesz görög a falóban!
Szerintem jelen érték 1430-1450 ft körül lehet. Most úgy megközelítettük ezt,mint az OTP-a 24500-at! 2025-ös EPS várakozás 200 ft- előre néz a tőzsde 6-hónapot! Akkor egy év múlva esedékes - részvényesi juttatást saccolgatja a tőzsde- Aki időben veszi-az az okos- Ellaposodó emelkedő pályára áll majd,és egy jól fizető kötvényként árazott papír lesz,ami magas osztaléka miatt-egy menekülőrészvénynek fog számítani- Vannak itt még rejtett értékek a cég tevékenység darabolása-átszervezésében!
Kedves gyula1971! Majd a sírban lesz pihi...mára ez itt nem akar nyugodni, amit én nem bánok. Érdekesek a régi elemzések valóban. Kíváncsi vagyok, hogy meddig pumpálják fel a Telekomot...mennyi lehet most a fair értéke?
-Jó napot! Hova emelkedünk ,mára pihit vártam és stagnálást- az én céláram 2026 év tavasz-1500 ft! Elgondolkoztató, hogy egy régi 2006-2007-es elemzést elnézve,akkor éves EPS-80 ft volt-árazás pedig 900-1050 ft között. Akkor abból az EPS-ből a jó készpénz áramlásnak köszönhetően a 70 ft-oszti kiment!
Mtelekom