Azt gondolsz amit akarsz! :) Hiába mondom mindig, hogy kell a korrekció! Az egész emelkedő trendben nem volt normális, csak egyszer kb. 24%-os. Ezt be fogja hajtani, ott és akkor, ahol a legjobban fáj majd! Még nem tudni hogy hol a tetőzés! Mire megtudod lekésted! Az igaz, hogy ma új csúcs volt, de a tegnapi záró alatt és a napi minen zárt! Ez annyit ér, mint a trend tetején egy doji, vagy rosszabb..! Meglátjuk a kövi napokban mi lesz, megy e tovább. Eddig megfogták mindig az esést, ma miért nem? Netán begyorsul az esés, akkor ennyi volt! Holnap már többet tudni, valamivel...! Kellene valami hír is, hogy miért ment/megy..!! hmm A charton látom ez is szereti a sárgát mint a bogarak, csak azok le szoktak hullani róla. :))
Akkor jogos, hogy le kellene vonni, viszont ha a jogszabály csak részvényt említ (a darabszám korrekciója nélkül), akkor ez egy jogi kiskapunak látszik.
Nem hittem el,de tegnap,azaz 10-én jött egy tranzakció értesítő,hát én nem végeztem semmit előző nap! De pont a jutalék felét írták jóvá 10-én,a szeptemberit! Ha így nézem,most olcsóbb,mint sima részvényt venni,dec 31-ig!
Mtelekom