Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
-Ezek az árjegyzők alig vannak.- Certi is akkor fogy,ha magának a papírnak is nagy forgalma van. A pánik miatt óvatosabbak a tőkeáttétellel-TL-43 is épp megmaradt. 42és a 38 ami biztonságosabb azért.
borzasztó nagy a bizonytalanság. ma még nem látni, de ha nem lesz a vámok kapcsán megegyezés, akkor jó ideig ez a 10300 szint is kellemes alternatíva marad.
Lehet, én vagyok telhetetlen, de ahhoz képest, hogy szinte mindenki más emelkedik, és ott lebeg az 509, -Ft osztalék, nem nagyon emelkedünk. A 10400-at ostromolhatnánk legalább.... :(
-Jó napot! Private Banking friss:-Richter napi: A papír már eleve a körülményektől
függetlenül rosszul nézett ki.
A 10 313-as szint környékének a letörésével utat
nyitott a 9375 környékére.
Még éppen nem tesztelte ezt a szintet, de láthatóan
az emelkedő trend és ez a fontos támasz együtt jó
vételi helynek bizonyulhat.
Amíg újabb vételi jelet nem ad (piros csökkenő
trendvonalat nem töri át), addig a támasz körüli
beszállás célára maximum a piros trendvonal
környékére tehető.
Ellenállások: 11 250; 11 562; 11 875; 12 500.
Támaszok: 9375; 8750.
Kinyögte végre ez a farok, hogy mit akar. LNG-t akar eladni. De ha meg semmi köze az egésznek a vámokhoz és a kölcsönös vámmentesség sem kell, akkor add olcsóbban az LNG-det az ajtóban Papa, mint az oroszok és akkor majd eladod B+ a bárkinek is. Miért éppen nekünk kell megvenni? Mert a német autó jobban tetszik az amerikai embereknek, mint az amcsi? Most akkor mi a fenét fizessünk mi ki? Előre megmondod, hogy mi mennyiért vegyünk LNG-t, de azt meg majd kitalálod, hogy mennyit kapunk az összegért? Kit érdekel mennyi a szállítás? Egyéni szociális probléma. Itt ennyi az orosz gáz ára. A németek megnyerték a versenyt az autóval. Te is add az ajtóban a mennyiségre legtöbb LNG-t a vonatkozó összegért és nyerjél versenyt Papa! Ha meg nem megy , akkor nem a világgazdaságot kell szétqrni! Attól nem lesz jobb.
Némelyikőtöknél szerencsejátékos tüneteket észlelek. Nem elég két nap idegállapot, milliós bukó, máris veszitek újra a certit. Tavaly buktam rajtuk, rájöttem hogy nem nekem való, nehezen de abbahagytam. Sima részvényt biztonságosabbnak érzem főleg osztalékfizetés előtt. Inkább kevesebb haszon, kevesebb kockázat és idegeskedés.
Amikor úgy látom, hogy kifullad ez az emelkedés akkor lépek szerintem, de látod megint nincsenek itt ezek a nyomorult árjegyzők. Meg se mozdul a TL38 ára se
akkor már lehet, hogy késő lesz :( egy pánik utáni felpattanás max 2-3 napig tart. semmi nem oldódott még meg, csak túl lett adva a piac. én a mai napot is arra használom, hogy száraz puskaport szabadítsak fel. ma erre egész jó lehetőség van.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.