Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
nekem 1000 Ft-os egyes előfizum van....egy szintet látok mindenből...azaz a legmagasabb áron venni akarót és a legalacsonyabb szinten eladni akarót... Ebből kifolyólag 99%ban a certiknél az árjegyzőket látom a két oldalon.....de valamiért abban a TL-ben egész nap nem láttam venni akaró árjegyzőt...Ez ugy azért fura, mert hi ma látva hangulatot el akartam volna adni, akkor azt láttam volna nem tudom eladni...vagy lehet csak rosszul mutatta nekem valamiért.... Záró ronda.... visszanyomták a csökkenő csatornába, 550 Ft esés 2 nap alatt.... Elképesztő, hogy mindenki tartja a TL-eket....A kinti hangulat elég rotty....
akkor nem tudom hol nezed, en is azt hasznalok. nekem a könyvek vannak kitéve állandóra. bocs a "kirohanasert".. a netbroker alapjan meg jah.. barmi lehet..
mivel mindig alegmagasabb vételt mutatja nekem mindenben a pro, ezért vételi oldalon nekem nem mutat árjegyzőt ebből következően.....hiszen a legmagasabb ár amit látok 0 Ft 0 db...Ennyi. Lehet hiba....
akkor csak neked: amit én látok a netboker pro-n az az , hogy abból a certiból vételi ár 0 Ft! Pont. Ez tény... Most velem vitatkozhatsz, de ezt látom....És semmi másban nem látom, se mol, se otp, semmi....Szóval lehet rosszul mutatja nekem, de ott ezt látom.....
Jól lehet a Richter tavalyi éve? Na erre a hírre vízesés jön. Kizárt dolog, hogy emelkedni tudjon. Kész ez a papír az inflációt se tudja legyőzni. Erste, Concorde, K&H, OTP, stb elemző felsorolni se tudom mind az év legnagyobb reménységű papírjának gondolta decemberben. Lassan meg vége 2025Q1- nek és a 11 ezeret nem tudja megtartani. ATH meg , a következő 5 éves terv.
csak jatszod magad remélem, mert ha nem, az durva lenne. ez a 43as- mi a probléma? ott az eladoi 0 db, a 1618bol kivonod a 30at és megkapod h 1588 a vételi oldali jegyző, DE mások magasabb vételi szinteken állnak bent, ergo kiesik a latomezobol. nincs itt semmilyen 0 db meg 0 ft. legalabb masokat ne akarj hulyiteni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.