Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az appot én se. De vannak bizalmi embereim ott. DunaHouse meg mindig jól terem, decemberben kell venni és tavaszra dobni Mol az fekete bárány én se szeretem. 2600-2900ig elvittem a pakkom de ott kiszálltam.
Azokat nem követem , nem ismerem őket. ricsit követem meg otpt , nyilván mol és telekom szektor , de ezek kívül esnke. Molt nem szívesen veszek, az évek óta csak vergődik.
szaporodnak a vevők ricsiben. Felfelé meg csökken az eladók száma. Lentebbre álltak be a vevők, de ha valami nagyobb megunja , akkor szimplán elkezdhet venni magasabban ami nekünk jó.
'reggelt :) rájöttem, hajnali 3kor megébredtem és megvilágosodtam :) azert látsz 0-t a vételi árnál, mert Beze piaci vételen áll bent, és azt a rendszer "0"-ás árként jeleníti meg. szoval bocs, nem vagtam le azonnal.
Egy dolgot mondanának végre Trumpillával kapcsolatban, ami nem volt teljesen
nyilvánvaló eddig is. Úgy értem, ha területeket veszítesz, akkor vesztes vagy.
Nyilvánvaló volt, hogy területeket veszít Zselé? Persze, hogy az volt. Minden
pillanatban. A vesztes megbukik.
Nyilvánvaló.Mivel választások nincsenek 3 úton léphet le. 1, Megpuccsolják/megölik, 2, lemond a káoszban, 3, aláír valamit,
ami után kiírhatja a választásokat, amit elveszít. Most ehhez képest a minden
is úgy van előadva, mintha a világ meglepetése lenne. Mintha valami teljesen
másra számítottak volna Trumptól. Most kezdik , hogy de a tűzszünet az jó az oroszoknak? Persze, hogy jó, azért írják alá. Mikor nem volt nyilvánvaló? Nagyon hülyék. Ez a vám (amit rögtön el is halasztott áprilisig) is inkább hangzik tárgyalási pozinak. Az EU-nak ahhoz kell egy naptári év, hogy eldöntse melyik töke viszket jobban. Ki akar tárgyalni az EU-t képviselve? Vicc. Amikor lehetett volna bármit lépni az egész bagázs Greta Thunberg bébifókáin zokogott és tapsolta a németeket, ahogy bezárják az erőműveket. Egyik hülyébb, mint a másik. Az egész EU-s nyilatkozatcunami olyan, mint valami alapzaj egy aulában. Majd miután az oroszok megegyeztek az amcsikkal fél évre rá majd kiadnak egy közös nyilatkozatot, amit senki nem olvas el. :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.