Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
szia "katasztrofaturista", amikor lefele megy valami megjelensz a meddig esik, mikor vegyek utana meddig mehet szovegeiddel. gondolom tovabbra sincs richtered, mert a 10120 még sok volt érte.. 11 felett meg mar nem fogsz venni. es te sertodsz meg a beirasan? van egyaltalan 4ig-ed? opusban is mindig a siras ment.. az van már? esett 19 Ftot, oda nem jössz?
https://invst.ly/191hwi teljesen rendben van a TA, lehet ezt szépen gyűjtögetni. Tavasszal megindulhat 11970-ig okosan. A Ricsi okos, hagyja, hogy vásároljanak belőle a népek.
Én biztos nem ragadok be ilyenekbe. Eddig egyszer volt opusom és egyszer 4ig (ma). Az opust mínuszba eladtam és megfogadtam hogy nem veszek inkább többet. A 4ig meg 15 percig volt igazából egy kísérlet volt hogy ha veszek elkezd-e esni. A tkommal mindig így jártam 2x vettem és mindig utána kezdett esni rögtön...na mondom nézzük, de a 4ig csak emelkedett ma is... El is adtam a fenébe. Neres dolog miatt oda teszik ahová akarják. Szenvedek tovább a Ricsiben :)) Ja és nem haragszom.
Gratulálok Beze a 4ig-os megjegyzésedhez! Itt a többség nem bohóc, fideszspeka részvényre vágyik, majd azt keresi , hogy hol a kötél, hogy, ha évtizedekre benntragad.. ..Eddig szívesen elolvastam az írásaidat, de a továbbiakban kihagyom, hízlalt az egódat csak bátran !!
vagy nyugodtan alszol vagy nem keresel. A legtöbbet certikkel kerestem és buktam. Nekem a certi az halál. Nem is érdekel. Ha nyerőben vagy akkor éppen nincs árjegyző, lejárnak, arra ébredsz kiverték..stb stb.. fiatalon kellett a pénz de soha többet.
A TL-44 az biztosan veszélyes volt 10200 ft közelébe,de ha nyugodtan akar aludni valaki,akkor jobb a 42 vagy a 38-as. Viszont ha hiszel egy év múlva a 14-15K-árfolyamban,akkor inkább tartani érdemes.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.