Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
mondjuk a dax megy fel most lesz a 3. péntek talán felkötik a héten Ricsárdot. Ha hátralépek kettőt akkor szerintem long kirázás van. Van berakva vételem eladásom. Nem fogom lesni egész nap mint a lukinyúl.
-Jó napot! Nekem TL42-ÉS 38 van,de tartom,nem válok meg tőle. Én innen már felfelé várom-de a 10700 ft visszatesztelhető. Kiszedik majd az eladó mennyiségeket és akkor 11K felett maradhat-jelentés után.
Emelem kalapom...de tényleg Sokszor elgondolkozom minek szenvedek a Ricsivel. Mikor ilyenek is vannak. Az az egy érv szól mellette hogy egyik pillanatról a másikra ez nem omlik össze, szemben bármelyik kispapírral, ahol az igazi neres mutyi megy
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.