Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
aztapaszta micsoda eszmecsere volt itt tegnap délután óta - öröm volt olvasni :-)
látom Pali is belekóstolt farkasfu-be - de szerencsére visszaszívta
és Valiz is cserélt eszmét Fibo-val - de ott is minden rendeződött
és látom Nedden-nek is vannak most jó leletei - nagyon örülök neki orbitalis-t is jó volt olvasni
nálunk céges évzáró volt este, azért nem voltam - szokásos beszédet is tartottam, pedig nagyon bénán tudok beszélni - össze-vissza puszilgattak/ölelgettek a kollégáim, hogy nincs még egy ilyen cég, mint a miénk - ezért érdemes dolgozni, bárminél többet ér - ezért imádom csinálni
szóval, akkor 9600-nál (10k alatt) all-in lesz látom - én is söpröm össze a pénzt rá, hátha ezzel elüldözzük a lehetőségét :-)
jó hétvégét Mindenkinek és hétfőtől emelkedő RICSI-t kívánok
Csak egy ötlet a Richternek. Jóízű gyógyszert kellene gyártani. M&M színű és ízű gyógyszerek esetleg vitamínos gyógynövény bevonatos mázakban. Eltérő szinekkel eltérő formával, jelöléssel. Csak jelzem: Royaltira tartok igényt vagy egy jelentősebb összegű (a forgalomhoz mérten csekély ) megváltással átadom. Talán az is törvényi előírás lehetne ha van azonos hatóanyagú "magyar" gyógyszer akkor azt kelljen az orvosnak felírni. Jelenleg az orvosokat a gyógyszergyárak egzotikus helyekre utaztatják továbbképzés címszóval a nagy multik, elvárva a saját vackaik felírását, de napi szinten mennek ajándékcsomagok az egészségügyi vezetőknek az üzletkötők által.
Én nem látok semmi újat az EU-s vámokkal kapcsolatban. Nem valami régebbi cikket néztél frissnek? Egyébként kétlem, hogy nagyon drága lenne megkerülni a
gyógyszeriparnak egy vámot, végtére is mi számít gyártásnak? Ha kint
keveri össze az „A” port a „B” porral mielőtt pirulába kerül akkor azzal már
ott gyárt nem? Most az akkora horror, ha teszem azt ki kell vinnie a saját
buborék fóliázóját, hogy ne lehessen könnyen hamisítani a csomagolást? Minden más meg ott van, ami kellhet. Gyógyszerről
beszélünk könyörgöm, érted. Ha kibontod és máshogy néz ki a pirula, mint a korábban? Akkor mi van? Semmi. Mikor nem tojod le hogy néz ki? Kb. két másodpercig téma, mielőtt beveszed.
Chatgpt: A Richter Gedeon Nyrt. a Vraylar (kariprazin) nevű gyógyszert Magyarországon gyártja, főként a debreceni és budapesti üzemeiben. Az amerikai piacra szánt készítményeket a Richter gyártja, de az USA-ban a AbbVie (korábban Allergan) a forgalmazó.
What Is a Royalty? A royalty is a payment made to an individual or company for the ongoing use of their property, including copyrighted works, franchises, and natural resources. Royalties can be collected for tangible and intangible assets. A royalty compensates owners when they license their assets for another party's use. Az utolso mondat hangsulyos
Mashova nem viheti a vraylart csak usaba? Megjegyeznem akkor miert eri meg 20% royalty ha mi gyartjuk ? Nem a royalty az hogy mas gyartja es ertekesiti mi meg kapunk dijat
A Richter nem kint gyárt (én is így gondoltam, de pont a napokban volt téma a fórumon hogy nem így van)
Törölt felhasználó2025. 02. 01. 05:25
Trumpnak megint új gondolatai támadtak az éjszaka. Kapjon vámot az EU is. Álljunk meg! Ez a Richtert kevésbé érinti, mert kint gyárt. Sőt spekulációm szerint ez jó, mert megnyitja a kaput a menedék papírt keresők előtt. Persze ehhez az kell, hogy az árfolyam végre stabilizálódjon és mutasson valami kis növekedést.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.