Hétfőn zárt 3900 felett, de a lényeg a 100 napos mozgó, 3875-nél. Azóta a 100 és az 50 napos mozgó között van az árfolyam. Fontos, hogy ne menjen vissza a 100 napos alá. Aztán jöhet az 50 napos áttörése.
Sajnos arra volt idejük az elmúlt hónapokban, hogy feltöltsék a tartalék tárózókat. Szóval 1-2 hónapra tudnak most nagyfiúskodni. Nekem is az a véleményem, hogy a szankciót újra kellene élesíteni, a MOL tárgyalást engedni csak tovább.
Az viszont változatlan, hogy egyedül a MOL van tárgyalási szinten, többszörösen megerősítve, hogy magas szintű már a készültség. Nincs más versenyben. Azt ugye nem hiszi senki, hogy szórakozásból csinálják. Idő kell, korábban is írtam. Türelem rózsát terem. Nincs más valódi, reális megoldás. Bárki húzza is az időt. Mint írtam, a szankciót újra kellene élesíteni. Az meadná a lökést a tranzakció lezárására.
Ez várható volt. Hiába teszteli a 4000-et (ma) fundamentumok hiányában (nincs még NIS megállapodás) nem fogja tartósan áttörni a korlátot. És a mai hír, hogy halasztást kért a MOL azt jelzi hogy a héten nem is lesz. Tovább húzódik és nő a bizonytalanság, igy a mai 4000 korlát átlépés, ráadásul szembeszélben (BUX esik) elég nagy valószínűséggel nem lesz (volt)) tartós...
Lehet, h csak udvariasságból kért haladékot a MOL, mivel szerintem a várakozás nem a MOL malmára hajtja a vizet. Ha az amcsik azt mondanák, hogy nincs több haladék, akkor fejvesztett kapkodás mellett nem lenne több NIS/Vucic akadákoskodás. Ha Szerbia ellátása a tét, akkor felgyorsulna ez az aggályoskodó töketlenkedés... Remélem nem kapnak több haladékot. Szoruljon az a hurok!
Nem tudni ki fékez, talán a molnak a legkevésbé érdeke. Leginkább az oroszoké, vucic meg úgy táncol ahogy itthon táncoltak az oroszoknak. Tény, hogy nem tudni, mire az időhúzás, de nem mol érdek...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.