Topikgazda: 2007. 08. 17. 09:53

MOLly tulajok topikja  

Hi!

Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
klikk
klikk csütörtök, 09:38
Előzmény: #401479  Spiller
Kár volt Karinthy Mestert szabadon, mert az utólsó két szó így félreérthető erotikus tartalmat nyert....:)))))
Spiller csütörtök, 09:23
Előzmény: #401472  oldrider
mindig vannak mániákus rajongók, szinházaknál is, minden előadást megnéznek mindig ott vannak a szinész bejáratnál.  Rajongásnak indul de egy idő után valami fura történik a fejükben birtokolni akarnak vagy azt gondolják ők azok. Lehet szőröshal is azt gondolja ő az INA és már azt látja ahogy ő a NIS   is..és egymással finomítgat. (Karinthy után szabadon :) álmomba két kismacska voltam és magammal játszottam)
MOLika csütörtök, 08:55
Előzmény: #401477  Egyik
Töketlen banda ez a MOL. Én jobban vezetném a "boltot". :)
Egyik csütörtök, 07:16
Előzmény: #401475  Csaba75
Nem értem minek a haladék. Balin már többször elmondta hogy a mol-é a NIS. Hernádi nyilván nem olvassa a fórumot  csak ez lehet. 
wtcsab szerda, 22:40
Előzmény: #401475  Csaba75
Kér két hetet, majd még egy hónapot...kinek jó ez? Kié addig a bevétel? Mi az az indoklás amit az ofac elfogad? Biztos megadja?
Csaba75 szerda, 20:31
Most vagy mèg 1 hónap kell a molnak hogy összeszedje a lóvet a nisre vagy mèg tènyleg sok a nyitott kèrdès.
Mindenestre nem igazán hatott ki az újabb halasztás az árfolyamra.
Vagy esetlleg a nis működèsi engedèly lejáratára vár a mol hogy olcsóbban megvegye?
Mert ha nincs hosszabítás kényszerből kell eladni
stoky szerda, 20:24
Előzmény: #401473  Jagd

Már elnézést, de a NIS pletyka. és a tárgyalás nem most kezdődött el, hanem 6 hónappal ezelőtt. Ezért volt az emelkedés 3000-ről. Szóval az ,hogy megveszi , az már nem lesz ekkora szenzáció, ezt ugyanis már jórészt beárazta a piac. Most másról van szó:  pl mennyi lesz az ára, mi lesz a szerb beleszólással a döntésekbe, amihez igen ragaszkodnak. stb stb
Sok még a tisztázatlan kérdés.
Jagd szerda, 20:12
Előzmény: #401469  oldrider
Bízok a molban.De elhúzzák ezt a Nish vételt mint a rétest.Kint csorgás van itt is esett ma minden blue.Ezért megérzésből ma az eladásban döntöttem.Persze most vételben vagyok és péntekig szerintem lesz új beszálló ha nem mol akkor más.
oldrider szerda, 19:10
Előzmény: #401467  Balin2020
Te is elmehetnél már a tudod hová!
Naras szerda, 19:07
Előzmény: #401465  Jagd
Én kb a tetején adtam el a certiket, bár volt ami mínuszos volt, viszont a robbanás utáni beesésbe is sikerült belevenni, így azzal higítva egész türhető pluszban sikerült kiszállni. Addig szórakozott a múltkori lefordulási szinten, hogy azt éreztem kezd kifulladni, és nagyjából pont az eladás után neki is indult lefelé. Közben minden negatívba fordult és a MOL is így elgyengülve én nem hiszem, hogy holnap nagy erőt várhatunk tőle. Elég sokat ment az elmúlt napokban, ami szerintem leginkább az esés utáni megnyugvásnak volt köszönhető, beárazódott itt már sok minden és már mindenki várta, mikor lehet jó beszálló, megtámogatva a bíztató hírekkel. Csak hát, eddig tartott, a 4000 egy erős ellenállás volt, és mikor azon úgy ment át reggel, mint forró kés a vajon, sokan rákaptak, de itt már sokan (én is) meglátták a jó kiszállót, aztán ennyi. Azért lehet lesz még egy próba a 4000 - es ellenállással, ha fölötte tudna maradni, akkor még akármi is lehet, de én jelenleg nem lennék olyan túl bizakodó ezügyben. Már nincs osztalék-rally, nincs olaj-rally, rossz hírek ugyan beárazva, NIS vásárlása elhalasztva. Meglátjuk mit hoz a holnap.
oldrider szerda, 18:59
Előzmény: #401465  Jagd
Gratulálok! Erre való a részvény - pénzt keresni, minél rövidebb idő alatt, minél többet!
Researcher
Researcher szerda, 18:42
Előzmény: #401463  FR73
Csak a tiszaújvárosi nyilatkozatát kell megnézni.... olajfinomító ról beszél , hát pedig nem az. Hernádi segítette , javította ki a médiás nyilatkozat közben. Ennyit a Shell emberéről...
Balin2020
Balin2020 szerda, 18:13
Előzmény: #401460  oldrider
Csak közben elment 4048-ig. 
Az szerintem nem 20 Ft, testvérek között sem.😉
Glo67 szerda, 17:59
Előzmény: #401464  oldrider
hát igen..de szerintem csak MP gondolja úgy egyelőre, hogy a háború végeztével "visszatérés" lenne az orosz olajra - mert én úgy látom, h. az EU jelenlegi vezetése ezt nem akarja (ezért folytatják a háborút az utolsó ukránig, bár ukr belpolitikában vannak már olyan hangok h. butális a népességfogyás és hiába érne véget, már ma se lenne elég ukr aki újjáépítse a hazát, a nyugatiaknak eszükben se lesz hazamenni tehát migránsimporttal lehetne csak megoldani, de akik ezt nem szeretnék azokat egyelőre lesöprik az asztalról..). tehát orosz olajra való visszatérés max csak akkor lesz, ha ez az EU vezetés megbukna, de védi őket az eur parlamenti többségük, amely oroszfób és MP-t is abba kívánja beletuszkolni, hogy küldjön magyar adófizetői pénzt az ukr háborúra.. a fordulat esélye tehát jelenleg csekély szerintem..
Jagd szerda, 17:51
Előzmény: #401460  oldrider
Én eladtam ma 4016on amit pénteken vettem 3849en ez 3.59% ilyen kanyarra számítok még egy kettőre mire itt hír lesz.
Holnapra mit vársz?
oldrider szerda, 17:48
Előzmény: #401462  Glo67
Jó kérdés! Szerintem az említett cégeket egyaránt befolyásolja az országuk politikája, csakhogy az osztrák és a lengyel politika eddig az orosz gázról és olajról való leválás érdekében befolyásolta az OMV-t, illetve az Orlent. A MOLt meg az Orbán kormány befolyásolta arra, hogy ne váljanak le. Magyar Péter is azt mondja, hogy ha véget érne az Orosz-Ukrán háború, akkor mindenki visszatérne az orosz olaj és gáz vásárlásához. 
FR73 szerda, 17:29
Előzmény: #401461  Researcher
Szerinted pl Kapitány sose látott még olajcéget?
Glo67 szerda, 17:25
Előzmény: #401456  oldrider
Kérdés bárkihez, aki jobban informált:
tegyünk már egy összehasonlítást, h. a Mol a közép-európai versenytársaihoz képest gyengébb / jóval gyengébb / feltörekvő, vagy egyéb? Főleg az Omv-hez és az Orlenhez képest érdekelne mert kíváncsi lennék, hogy ez a két cég pl. milyen olajakat vesz, hol finomítja őket, stb.  köszi
Researcher
Researcher szerda, 17:25
Nem a Mol nem tud dönteni, a jelenlegi kormány akik nem értenek hozzá, ők kértek fel szakértőket, hogy vizsgálják felül az ügyletet. Tehát a politika miatt nem megy olyan könnyen a döntés. 

friss hírek További hírek