Elnézve a többi ország benzin árait kb észre se vennénk. Bár lehet az a "baj" mármint a fidesz baja, hogy az amonnan érkező olajon nem tudna annyi mutyizni mint az oroszon. Ez is olyan mint az euró bevezetése amíg a ft/euro árfolyam romláson tudnak nyerészkedni és akarnak addig is soha nem lesz euro...
Ja ja ezt értem én amikor nem látok jó céget épp simán benne hagyom fél évre anyira nem rossz de igazából már év elején mikor bejelentik a nagyrésze beépül szerintem év vége fele nem hülyeség ezekben ülni app dh is jót ment bár az osztalékot egyikben sem vártam meg. De persze értelek! :)
Évi 6- 7 százalékért itt parkoltatni a pénzt nevetséges és felelőtlenség!! Rengeteg más gagyi papíron is többszörösét lehet hozamban elérni. Régóta tőzsdézem, de némi osztalékért papír soha nem érdekelt!!
Miért? blue chipek közül nem nagyon van másnak ilyen osztalékra kilátása szerintem szerintem ha csak 6-7 % fizetnek az is elég jó, feltéve ha az ukránok addig békén hagyják a vezetéket.
:( szerinted a héten végig szédeleg? A 3050 körüli ár nekem nem tűnik nagyon elrugaszkodottnak, mondjuk nem segítette hogy a két oldal össze vissza beszélt a mentesség időtartamáról :((
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.