2200-as átlagom van, egy kisebb résszel (10%) átsúlyoztam Ricsibe, hátha 'megelőzzük' a brokikat :D Továbbra is bízok a molban, de relatíve jónak tűnik a ricsi ennyiért, meglátjuk mi sül ki belőle
Törölt felhasználó2023. 02. 17. 09:34
Sziasztok. Aki nem bírja idegekkel szerintem az mehet,. Hihetetlen mekkora rinyálás folyik itt. Nekem van PMÁP fizet fantasztikusan. ( ajánlom a gyengébb idegrendszerű embereknek). Van Mol részvényem is egy "közepes" pakk. Veszek hozzá még. Vigye le rendesen ha szerinte a MOL nem termelt elég pénzt. Ez a szájkarate kinek jó? Nyugodjon le mindenki. Portfolió + Erste egy kézben járnak nekem ez a személyes véleményem csak!!. Döntse el mindenki a látott eredmények tükrében hogy mennyi pénzt keresett a MOL. Sok? Kevés? Szerintem rengeteget. Én nem adok oda senkinek egy darabot sem. Ez a saját véleményem. Sok nyerőt mindenkinek. Ma már valaki írta : Gép kikapcsol és mozi
116m Ft. Borzasztó hogy a kutyának sem kell. Lehet itt 1000mrd usd nyerő is, nem fogják venni nagyobbat, mert tudják, hogy a kormány bármikor lenyúlja egy este alatt!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.