Trump says he doesn’t care if negotiations with Iran endTrump says he does not care if negotiations with Iran end.“I don’t care if they’re over, honestly. I really don’t care. I couldn’t care less,” he told CNBC.Trump added that that he is also not worried about increasing oil prices.“I think the oil will be dropping like a rock in the very near distance.” A szaraz tenyekre hivatkozik , mindent kikalkulalt , tiz lepessel elore tervez ! Kommunikaciougyileg tiszta es egyertelmu !
Emiatt a hír miatt már nem gondolnám 40 alá, inkább vissza fel kicsit. Viszont itt akár naponta jönnek tök ellentétes hírek is, így még mindig lutri tippmixelni. Mások kezében vagyunk jelenleg.
Na csak délelőtt néztem rá, akkor szépen tartotta magát, de ez a délutáni beverés ez elég csúnyára sikeredett. :( Pedig a pénteki nap alapján a technikai kép sem lett volna akkor rossz. De elég egy iráni böffentés és nyomják az eladást.
Azért USA -t ne vegyük már állandóan egy kalap alá a BÉT -l. Olajból, gázból szinte vagy talán tök önellátó (ezt most nem tudom pontosan), ebből a szempontból csak az árdrágulás ami hat rá. Lakosságnak rossz, bevételnek jó. Európa meg szinte tök kiszolgáltatott. Így az Iráni háború ránk sokkal nagyobb hatással van.
Ha TS-eztem volna azt 44000 kellett volna még megtenni, és mint írtam, 42000 környékét figyelni, hogy ott mi a reakció, azt is írtam,h pici beszakadást várnék a GAP-be 42100 alá, tehát az ideális kiszálló 41700, ami meg is lett. Én most a nagy lovat akarom betörni, az overdose-ok királyát, egyelőre nem sikerül. :D. Ha ezután Irán azt mondja,h béke van, fél nap múlva. Akkor ez tökéletesen mutatja azt,h az egész tőzsdézés egy nagy mutyi, és csak a longot kell erőltetni.
én általában csak tippmixelek. a világ várta az olajár beszakadást, valószínűleg a nagyok többsége is már az olaj shortban érdekelt, és nem a longban. Viszont ez a mai iráni hír az olaj longnak kedvezett, és kicsit elakadt ez az emelkedés. tehát vagy TACO Trade, hogy csak kamu-hír, hogy a longokodat ki tudják dobálni kicsit fentebb, még, a beszakadás előtt. vagy nem TACO trade, és Irán tényleg odateszi magát, és egy időre ismét jön a háborúzgatás, akkor pedig 38800 beköszön, TL121-el. Én a másik topicban is "őrjöngök", mikor jön a jó ISM adat USA-ból 16:00? amikor az NQ dupla aljon volt, tehát az időzítés maximális.. ugyanígy az olajár rotty mikor jött? 17:30-kor DAX zárás előtt picivel.a longot, MINDIG tudja valami támogatni. mi tud pont 17:30-kor történni? Trump szerintem béke? Irán tisztázta: kb. nem tárgyalnak. Szóval szerintem a tőzsde nagyon erőltetné még ezt a longot, és valószínűleg erőltetik is, hiszen a funda arra visz, északra, de meddig?
Szerintem még betölti a 38800-as rést is. Temetem, mert szerintem ez a logikus. Bődületesen túlhúzták ezzel a 35k-46k-val. "Inside day", vagyis a nagy zöld testében maradt a gyertya, viszont telipiros. Ha ezt a példát nézem a charton, mindig jön egy másik piros párja, de akkor az már megint 40k. Bátor pilóták jöhetnek. 40100-200 vételekkel, nem a 40000-et fogják megjátszani.
Te a dupla tetőt - én meg a dupla aljat várom :))) remélem ez utóbbiért nézünk le most. Valamelyik csak bejön, végülis mindegyikkel lehet mit kezdeni. De szerintem továbbra is az Iráni balhé fogja az OTP-t, változatlanul azt gondolom, hogy ha ez oldódik, akkor fog az Oti rakétázni, nem hiszek benne, hogy ettől a hírtől függetlenül tud ugrani az otp. Legalábbis az eddigiek ezt mutatják. Amit írsz, USA long akkor ez miért nem...? És más rv-ek miért szárnyalnak, ez meg miért nem? (bizonyára meg lehet nézni, ott is mely szektor szárnyal és miért...) mert csak, ennyi. empirikusan szemlélve mégiscsak így van.Nem vagyok nagy szakértő, de úgy láttam az oti a nagy beszakadások után, később mint mások - pontosabban csakis a tuti hírre állt fel. Talán most is így lesz. Lásd: április 9-13 39k-44,7k - +14% - igenis hírre mozdult. Ugyanezt várom -a tuti- békehírre is - rövid idő alatt lőhet ki. És ha nem oldódik a béke: további oldalazás. És ha komoly rossz hírek jönnek, újabb átfogó bombázások, vagy más eszkaláció - akkor pedig lefelé van sajnos. szóval, hírfüggő a helyzet, ilyen egyszerű szerintem.
OTP részvényesek ide!