Én alapvetően bizakodok a lezárásban de ez azért vicess :). . "Iran’s state TV says Tehran has obtained a draft of an initial unofficial framework for a memorandum." . Tehát Irán megkapta a ELŐZETES (!) verzióját egy KEZDETI (! ) NEM hivatalos ( ! ) Memorandum (!) KERETTERVÉNEK (!) . :D Vagy lehet elvesztem mert a sok jelző már nem tudom mire hivatkozik.
Végül csak az lesz(lett) a vége, hogy blokád feloldva, USA elvonul, megfutamodik. Tehát Irán erősebb lehet, mint valaha. 1 hónap sok idő, USA elvonul, aztán vagy betartják amit ígérnek, vagy nem.
1 hónapon belül. 1 hónapon belül meg kerozinhiány lesz. Szép! Tervezet. Szép! TACO előjött a nagy storyval. Pedig azt ígértem,h mára befejeztem, nem bírtam szó nélkül.
Iran says draft US peace deal would reopen Hormuz shipping, end naval blockadeIran’s state TV says Tehran has obtained a draft of an initial unofficial framework for a memorandum of understanding with the United States to end the war.Under the framework, Iran would restore commercial shipping through the Strait of Hormuz to pre-war levels within a month, while the United States would withdraw military forces from Iran’s vicinity and lift a naval blockade.
Én sokszor mondom azt, hogy szerintem robotizálva lett a kereskedés,azért tudunk ilyen szép alj vonalakat húzni, mert robotka ugyanúgy rajzol, csak ő előre tudja hol fog megállni.Mi meg csak tippelgejtük.A 2025 eleji száracskákat ha összehúzod az utolsóval, szerintem pont egy vonalra esnek, tehát ez a hiperbola korrekciós vége. Megtettem helyetted, itt a kép. https://kephost.net/p/MjQxODUyMg.png Mily meglepő, még szemre is úgy tűnt,h a vonal stimmel, és stimmel!
A hosszú alsó szárakat a vételi erőt is jelenthetik, tehát hogy valakinek ez nagyon jó áron beszálló. 5000 is volt, és 2000? Big buy. Ha a funda, ha a 4iG bevétele nem romlik, inkább emelkedik, akkor mire volt esés? Venném? Nem.
OTP részvényesek ide!