Mast mondok … 3800 milliard ! Ekkora a hiany aprilisig ! Ezutan gondolkozzunk hogy realis e az adocsokkentes. Minimum 2027 ig nem ! Ha nem lenne szetcseszve a gazdasag akkor az lenne.
Egy apró, ámdebár rendkívül fontos tényről megfeledkezel; jelesül, hogy még nem ismerik a valós állapotot. Jelenleg még nincs a birtokukban a megfelelő, valid információ, hogy bármilyen döntést is hozhassanak... Te tégyleg azt gondoltad, hogy tényszerű adatok hiányában hoznak meg bármilyen gazdasági döntést??? Ez már nem a Fidesz kormányzat, ahol bármit megcsináltak, csak mert Főni azt mondta... Hogy egészen pontos legyek: a miniszterjelölti meghallgatások (fele ment le) után nem egészen egy nappal írsz egy ilyen hozzászólást... icipicit nem túl korai azelőtt pálcát törni a fejük felett, hogy fizikailag még bele sem ült a miniszteri székbe??? Take it easy, bro!
Álomvilágban? 70% -os parlamenttel sem az első hogy állítsuk meg az osztogatast hanem osztogassunk tovább ? Nem is tudom miert tamasztom az OTP-t ... talán hagyományból. Félek úgy járok mint EUR/HUF és USD/HUF al ... Későn ébredek és 40% feletti lesz a veszteség. Sajnos az a valóság hogy eddig tartott a bátorság amíg csak beszélni kellett ... Szóval kicsit csalódott vagyok . Gyáváknak látszanak és az baj. A külföldi nagy befektetők is ezt fogják levenni . Mennyi szavazat mellett merte volna a piacgazdaság felé terelni az országot 99%? Tényleg nem értem ... Kicsit? Nagyon csalódott vagyok az utóbbi napok kommunikációja után .
A lekötés valójában vétel is, nem csak eladás. Ilyen nagy pack általában csak a végén tud gazdát cserélni, cserébe "akciós árat kér", olcsóbban veszi, mint a nap közbeni árak. Szerintem nincs jelentősége ennek a Z-nek.
OTP 1D: ez kicsit hasonlít a múlthetihez, próbáltam hasonló logikájú mozgásokat találni. https://kephost.net/p/MjM5NzM3MA.png Macus emlegette ezt 3 piros 3 zöld piros karikás akármiket, hogy 3 piros után "rendszerint" zöld jön. Mind a 4 piros karikában a 3 piros gyertya után zöld jött, ahogy most is zöldgetne. Kicsit megbuheráltam a felső vékony zöld vonalkákat, de kb. így a logikus. Egy kevésbé meredek zöld sávban próbál felfele oldalazgatni. Ami érdekes, a 41010-es nap zárója 41610. Ezt nagyon fogják.
jól látod igen nagy meglepetés lett volna ha kivezetik én erre számitottam hogy még nem nagy a hiány mindenhol de otp nem esett csak csorgott majd átment pluszba ez olyan kiváros nap
OTP részvényesek ide!