Mi részvényesek páe tízezren vagyunk, csőcselék meg milliónyian. Kár ezen moralizálni, mert egy proletárdiktatúrában úgy is a csőcselék érdekeit nézik.
Sztem lesz ősszel valamilyen mentés megint. Aztán majd megmetik a forint hiteleseket is, akik 12-14%-ra vettek fel amikor a devizások 6-7%-ra. De addig még miénk a világ és mehetünk fel...
Akkor a sok nyereszkedni akaró "félrevezetett" most megint nyereszkedni akar! Ráfaragtak! Azt itt is lehet meggondolatlanul a tőzsdén, de itt nincs visszatértési lehetőség!
Ha a Tisza vagy a Fidesz felveti a devizakárosult ügyet egyszer, akkor muszáj lesz néphülyítéssel versengeniük a témában. A Tiszának érdeke a devizaügyet felmelegíteni és a narancsra borítani, a narancs pedig nem tehet mást: elkezd hülyíteni, hogy mindent jól csináltak, de most még jobban fognak, azaz: Lázár bepofázta a nonszenszt, az újabb megmentést. A fidesz számára tehát topik lehet a választásokig, nem tehetik meg, hogy nem reagálnak. Ha mérik és a 1-2%-ot hozhat a hamis reménykeltés, ne legyen senkinek kétsége afelöl, hogy szétcseszik a magyar bankrendszer befeketetőit, így az OTP részvényeire is hatással lesz ez. A k... életbe.
Igen. Illetve amikor annyira mondták, hogy lépj be az árfolyamvédelembe akkor csomóan a nagyobb kamatot lefixálták 5-10 évre! Illetve egy bank kamatokból él! Az, hogy most meg semmit ne kelljen fizetniük és minden visszajár, az meg teljesen irreális! Akkor egy minimálist meg kéne állapítani ami jár a banknak és azzal számolni vagy ha nem érvényes a szerződés, akkor mindenki adja vissza amit felvett! Az meg nem lehet! Szóval ez egy nagy káosz! Tényleg szavazatokért menne a dolog! De teljesen mindegy már nekik mit rugkapálnak! Véleményem szerint már nem tudnak fordítani sehogy!
Pont az ilyen helyzeteknél a hitelminősítők figyelembe szokták venni az esetleges kormányváltást és meg szokták várni a kimenetelt. Nem szoktak pár hónappal a választások előtt leminősíteni mert a változás benne van és nagyon nagy hátrányba kerülne az új, ha ezt meglépnák. Max kilátásrontást várok. Nem azt hogy kettő is bóvliba vág! Ezt kizártnak tartom!
ezek mindenkinek osztogatni akarnak, és hülyeséget beszél, unokatestvérem szerződését láttam, ott egyértelműen le vannak írva a veszélyek, sőt neki az otépében szóltak is, hogy veszélyes is lehet, de szerencsére nem sokat vett fel, olcsón megúszta, mert vissza tudta gyorsan fizetni a pénzt, megint hazudoznak itt, hogy nehogy dutyi legyen a vége nekik
"függetlenül az igazságszolgáltatás várható döntésétől": itt a lehetőség FIDESZ szavazatvásárlásra köz-, vagy bank pénzen...... Mégis csak meg kellene kérdezni ezt a fafejt,hogy a forint hiteles károsultakat ki a f.... fogja megmenteni? (ők mondjuk Matolcsy unortodox gazdaságpolitikájának, meg a végtelenül elgyengített forintnak a károsultjai...).
Államadósságnövelés. Őszintén srácok! Ti nem f.tok az évvégi leminősítésektől? (Vállalom h én valamennyire igen) :D Hogy látjátok mi lesz ebből? (Én jelenlegi félelmem: Ez a giga hitel felvét -kampányidőszak osztogatás választásnyerés lepattanó lenyúlása stb. okkal a 3 nagy hitelminősítőnél (szerintem érthető okkal) NAGY rizikótényező a leminősítés tekintetében s azt pedig tudjuk HA 2 a 3 ból bóvliba vág akkor a külföldi intézményi nagy tőkének KÖTELEZŐ (céges policy) rányomni a SELL gombra na az meg azért... rendesen intézi az árfolyamot hosszú időre (nyilván kiváló beszállók annak akik nagyon longban gondolkoznak). Érvek ellenérvek cáfolat bármi jöhet! Ti Hogy látjátok? :)
OTP részvényesek ide!