Rendkívüli helyzetben a MOL egy közvetlenül állami irányítás alatt működő cég lenne, mert az ellátásbiztonság és az objektumok biztonsága teljes prioritás.
Lehetsz bizakodo vagy pesszimista … ha vilaghaboru lesz meg igyis mindegy miben vanna penzed :D de azert szerencse hogy a molt mindig felfele varod ezt meg mindig le :) tudod lehet ezt is levarni , de akkor milyen indokbol varod fel a molt? 3150 valahogy nem jott ossze oszti utan
Tudom mi az , de ha lezarna akkor mar nem csak izraellel gyulne meg a baja hanem mindenkivel azokkal is akik most tamogatjak. Es jelenleg egyedul izrael bombazza szet oket. Amugy izrael szerintem egy het alatt szetbombaz mindent amit akar , aztan jon a nyugat bekiteni es izrael mar rabolint. Nyilt haboru nem lesz a ket fel kozott a tavolsag miatt. Szoval ha izrael vegzett johet a bekites es iran nem lesz abban a helyzetbennhogy ellenkezzen. Mondogatja majd a lozungjait , fenyeget …. De nem lesz a kezeben semmi
Hétfőn Irán mutatja meg az Irán(y)t? #D Tisztelt Hölgyeim és Uraim: 26 000 harmadszor? Hétfői záró 26 000 vagy felette: fel Hétfői záró 26 000 alatt: le
"Öröm" olvasni, még ilyenkor is (mikor egyre vészjóslóbb, veszélyes világban élünk) ezt az eufórikus optimizmust! Ez valami olyan ebben a fórumban, mint mikor szerelmes lesz az ember és a rózsaszín köd beborítja az elméjét! De hát nem baj, valamivel bíztatnia kell magát az embernek, de attól a valóság még valóság marad. 😢
Iran izrael kezd durvulni. Biztosan lesz hatasa hetfon , bar nem tudom miert de lesz. Erintett iran ami amugy is elszigetelt orszag. Meg izrael ami nem a vilag kozepe. Rakerazason kivul meg nem lesz mas ugyse. Tippre egy hetig olik egymast aztan vege de max egy honap. Viszont hetfon meglesz a sokk es johet a visszazarkozas.
Miért kezdő az aki tudja azt hogy nem 23 hanem még 19 is csak 1 pillanat műve otinál ha beesik? Nem kell lenézni azokat az optimistákat akik csak 23-ig várják hogy beesik. Otinál ez visszatérő esemény hogy képes szakadni akkor is mikor mindenki mást vár!
Most megint egy furát fogok írni. Szerintem, ha már elkezdte Izrael ez a dolgot Irán ellen, mihamarabb, minél nagyobb mértékben végig kell vinniük, és amit elterveztek célpontokat, létesítményeket, személyeket, tudom durván hangzik, likvidálni. Ezzel együtt valóban nagyon rossz, de rövid periódus után jöhet egy sokkal biztonságosabb helyzet, ami elvezethet a valóban hosszabb távú kiegyezéshez. Gondoljunk csak arra, hogy ezután paradox módon sokkal biztonságosabb lesz legalább 5-10 évre a világ, visszavetik az iráni atomot, terroristákat, konfliktusokban, háborúkban, káoszban érdekelt tényezőket. Megkockáztatom, hogy még az orosz-uki háborúra is jó hatással lesz, lévén ne feledjük azt sem, hogy iráni támogatással tudott sokáig az orosz offenzíva is működni, iráni drónokkal satöbbi. Talán eljött az idő, hogy egy kicsit a világ jó oldala javítson az esélyeken. Megmondom őszintén az izraelieknek van tökük, az összes nyugati ország meg összefossa magát minden kisebb fenyegetéstől. Nem gondolom, hogy ez a mostani konfliktus hatalmas esést okkozna a tőzsdén, ha esés jönne, nem emiatt lesz. Vélemény volt.
Hát momentán nehéz elképzelni tegnap is gyakorlatilag megvették az eladókat. Remélhetőleg pár napos lesz ez a rakétázás, Irán nem tud belemenni egy elhúzódó adok-kapokba. A leminősítésről pedig csak annyit amíg pozitív a külker mérleg addig nem lesz bóvli.
Én még kezdő vagyok, de azt gondolom, hogy ha Trump 1-2 héten belül folytatólagosan elkezdi rángatni az EU-t vám ügyben, akkor szerintem jelentősen tovább fog esni az árfolyam. Az EU-val rázós folyamat lesz a megállapodás. Ideális kimenetelre nem számítok, ami pedig le fogja pofozni az árfolyamokat. Az orosz-ukrán háború is csak egyre mélyül, megegyezés kiltásban sincs, szerintem nem is lesz. Magyarország év végére szerintem a bóvli, befektetésre nem ajánlott kategóriába fog kerülni. A devizahiteles ügy se "jó maketing" a bankoknak, még ha nem is lesz belőle semmi, vagy csak évek múltán. Sorolni lehetne és még ki tudja mi minden lesz idén, amire most egyelőre nem is gondolunk. A magam részéről 25 ezren se vennék az OTP ből. Szerintem akár leég 23 ezerre is hamarosan. Én 27.150 en el tudtam adni a részvényeimet júni 10-én. Még pont ki tudtam venni a kitűzött profitot.
OTP részvényesek ide!