Na akkor jól jártál, nekem ez a kis gap down nyitás ez elvitte az egészet............. tavaly + idei profit kuka illetve kis minusz van..... részvényen gondolkozok de a direkt broker olyan fos, hogy a kiütött certit eladni se lehet
Nem akarok számokkal dobálózni, de 15 hónapja vagyok itt. Múlt hét szerdáig 3.7 millió profitot gyűjtöttem ami mára zsugorodott 1.7 millióra. (csak részvény). Ez az egész számomra kicsit büdös ami reggel tőrtént. Certit ma hányat tettek hullazsákba MOL Ricsi, Oti. Na ők az igazi vesztesek.
Az elmúlt napok tanulsága, a tőzsdén minden is lehet, nincs olyan, hogy sokat ment, nincs olyan, hogy sokat esett....Örök tanulság ezen napok mindannyiunknak.....Csak remélni tudom, hogy mindenki túlélte (szó szerint) ezen napokat a világban.....
TART!! :D Bevallom eddigi legrázósabb mozi mióta tőzsdén botladozom POZIBÓL! #D 26 600 ról (27 000 -et komolyan se veszem) a mai 18 800 as gap down... azért elég meredek.... #Đ Erre valamit inni kell...
Irni kell nekik hogy hasznalhatatlan az alkalmazas es meg penzt is kernek erte nem is keveset! En is ezzel küzdök reklamalok is elvarhato lenne ha fizetünk egy szolgaltatasert akkor meg is kapjuk nem tudom ezt nem lehet jelenteni a fogyaszto vedelemnel? Hogy rendszeresen rossz a szolgaltatas?
Igy van.Nyitotol jo sokaig nem tudsz kereskedni,es az OTP most is akadozik.Olyan nincs, hogy percekig nincs kotes,es fizetunk erte.Most nalam 9.50 kor 20390 a real
OTP részvényesek ide!