jó gondolat és ha csak nincs fölindulás, akkor nem fogja engedni 12k alá sem esni... sajna... :D de meglátjuk... szerintem az utcsó intervenciós árfolyamnál 11995-nél nem engedi lejjebb...
VH? Az oroszok még Ukrajnával se bírnak, nemhogy a NATOval! Atom meg kizárt, senki nem olyan hülye Putyin környezetében se, hogy saját magát is kinyírja egy ilyen háborúban, akkor inkább Putyint kényszerítik a lemondásra.
Én úgy látom, hogy a háború akkor fog elhúzódni, ha a kért és ígért fegyvereket sikeresen le tudják szállítani az ukránoknak. Az oroszok nem fognak arcvesztés nélkül kivonulni, ergo folytatni fogják, az ukránoknak pedig lesz mivel védekezniük. Ha nem érkezik meg a várt ellátmány, akkor hamarabb véget érhet, mert az ukránok hamarabb ki fognak fogyni a lőszerből, mint az oroszok. Nem véletlenül kérnek egyre idegesebben fegyvereket. Ez a realitás. Szerintem.
A jelenlegi szinten, 13.000 környékén,már nem fog piac befolyásoló erőként fel lépni.Lesz egy kivárás részéről.' hónap múlva közgyűlés,amiatt is az alapok inkább kivárnak,az bőséges osztalék reményében.
A piac elkezdheti árazni lassan, hogy nem lesz aláírva a napokban semmilyen békeszerződés. Hetekre vagyunk még attól. A szakértők inkább eszkalálódást várnak.
áhhh, közben rájöttem, hogy hülyeséget írtam, most nem kell neki többet egyelőre belefolyatni... jó értem... :) de szerinted még egy 7est bele tudna pörgetni a piacba?
OTP részvényesek ide!