Mondjuk mert szankciok vannak az oligarchak ellen. Melyik műsort nezed? Menekitik a ruszkik a vagyont az EUbol. Putyin most stoppolta be moszkvaban a nyigatiak eszkozeladasait hogy ne omoljanak ossze Angliaban bunuldozo szerv allt fel az orosz milliardosok ingatlanvagyonanak felderitesere.
longforewer hol bújkálsz? Már longba vagyok. Nem mondom, hogy nagyon rossz helyeken szálltam ma be, de jónak sem mondanám a végeredményt látva. :D Holnap rám ne öntsd a 18K papírjaidat! Régi barátság a miénk, ennyivel csak hozzá tudsz járulni ahhoz, hogy boldogabb legyek!
Ha tegyük fel megint nem lehet majd osztalékot fizetni akkor lassan vehetnének srv-t 10k alatt. Legutóbb a covid alatt nem sokkal a mostani ár alatt már zsákolták, maga az OTP és a szingapúri alap is.
"A két év eredménye után számított és a szavatoló tőkéből már levont osztaléktömeg119 MILLIÁRD FORINT. Ez az összeg az OTP saját részvényekkel korrigált részvényszámával kalkulálvaRÉSZVÉNYENKÉNT 430 FORINT OSZTALÉKOT JELENT," (forrás:portfolió)
Miért dobálnák el az orosz magánszemélyek a részvényeket? Vagy akár az ukránok? Csak nem oda jukadunk ki, hogy Putyin faszságai miatt most minden oroszt kollektív bűnösnek kiáltanak ki? Ezt most tényleg nem értem. Elmagyaráznád?
Hiperinfláció akkor lesz ha világháború lesz, atomozással =>rengeteg termelőeszköz, termék kiesik, ami marad, arra meg rászabadul a gazdaságban keringő pénz = > hiperinfla.
Tipikus régivágású medve, aki nem érti, hogy a cég fundamentumai 14 év alatt azért egy pöppet válrtoztak, még ha le is szedem full veszteségbe a 370 mrd forint saját tőkét, amit elbuknak az ukrán/orosz bankjukon, az kb 1 évnyi profit, és a cég anélkül is csinal 1700-1900 forint eredményt. Na most akkor P/E 4-5-n áll a cég, és a hírekre a kapitalizációjából levertek 2000 mrd-t. Ezzel én egyáltalan nem mondom, hogy nem eshet tovább, csak azt hogy contrarian value befektetőként a panikokat jó cégekben vételre szokás használni, ahogy tettem is. :)
OTP részvényesek ide!