Ezzel az élettapasztalattal sikerült beragadnod? Kissé hiteltelen így. Ha nem ragadsz be, akkor az esésen is tudtál volna keresni, aztán a felpattanáson. Az nekem nagyon jó két nap volt.
Jogos részben, de azt gondolom már késő lesz, ha csak a háború kirobbanásának napján kezdünk el beszélni, mert aznap instant lesz az esés. Jobb előre felkészülni a lehetőségekre. Nem mondom azt, hogy ne longoljunk, arra keressünk pénzt, amerre megy, de én háromszor is meggondolom januárban a long pozit OTP-re.
Úgy gondolom emiatt a hozzáállásod miatt ragadtál be. Egyoldalúan, poziból nézed a világot. Nyitott vagyok az emelkedésre is, lenne arra is fundamentális ok, de ez ami Ukrajna kapcsán történik, már nem csak szájkarate. Ha megnézitek a helyeztet, nagyon más, mint tavasszal.
azt írtad hogy jön a háború :) nem azt hogy lehet hogy jön ha viszont tényleg jön akkor kevés lesz az a 2000 pont az lenne a javaslatom hogy legközelebb akkor beszéljünk róla ha megjött, de ha még bárkinek van valami gyors háborús megjegyzése, tegye meg aztán lapozzunk :)
Milyen háború? Putyin nem hülye, ömlik be a pénz a kasszába a magas gáz és olaj árakról nem fogja ellövöldözni. Ijezget egy kicsit, hogy fenntartartsa az árakat meg Ukrajnát állandó készenlétben tartsa. Rafinált fickó.
Te tudsz olvasni? Bemásoltam az előbb. Nem én írtam és nem én nyilatkoztam ezt. Szerintem elég hiteles helyről jön az információ: az amerikai Képviselőház hírszerzési bizottságának demokrata elnöke nyilatkozta. Továbbra is sajnálom, hogy beragadtál.
Adam Schiff, az amerikai Képviselőház hírszerzési bizottságának demokrata elnöke szerint nagyon valószínű, hogy Oroszország megtámadja Ukrajnát és csak nagyon súlyos szankciókkal lehetne elrettenteni ettől – írja a Guardian.
Engem az egyenlegem érdekel, más nem. Miért riogatnék? Ez egy cikk, nem én írtam. Főleg nem én nyilatkoztam. Sajnálom azokat akik longban ragadtak 17-19K tartományokból.
OTP részvényesek ide!