Ja Tisztelet a kivételnek.:::))) Arra mondtuk sokan felhagytak a földel nem derogál a munka.. De ebben aztán láss példát Gyöngyöspatán Tértig áll a gaz.. mindég csak a vetőmag így drága, úgy drága..
Én meg azt nem értem mit nem értesz. :) Nem fogadom el a rés definícióját. Mert nem jó. Szerintem ... Ennyi. Értem amit előcitálsz, ismerem ezt a fogalom meghatározást. Nagy gond ha nem tudok vele azonosulni? . Igen, pont azért mert a másnapi nyitó ritkán egyezik meg az előző napi záróval, nem lehet pontos definíciót adni a résre. Hány ársávval mozduljon el, hogy résnek lehessen tekinteni? Valóban nagy gond. Ezért aztán marad ez a pongyolaság amit hivatkozol. A "szakadások" egy részével az ilyen definíció, és TA-s elemző nem foglalkozik. Figyelmen kívül hagyja. Mint ha ott sem lenne. Szőnyeg alá söpri csak a problémát ... . Egyik nap esik az árfolyam 400 forintot, és napi minimumon zár. Előfordul? Elő. Másnap 300 forinttal feljebb nyit és száguld tovább felfele. Előfordul? Elő. Akkor az most mi? Mert definíció szerint nem rés, de akkora szakadás az árfolyam görbén mint ide Lacháza. Olyan hangulatváltozásra utal, amire oda kell figyelni.
Déli hírek Orbán amit "monopol" jogként Definiálnak Habár másik old. 3hónap kiszabást kért erre!!! -mit ad Isten máj végén visszaadja a Felhatalmazási jogot a Parlamentnek(Megadja lehetőséget arra Elnézést kérjenek emiatt bántották Mo.)
OTP részvényesek ide!