Van egy olyan érzésem, hogy a kőolaj piacán hamarosan megszűnik a dollárban való számolás. 😂 Meg ugy ekte elkezdik kiszorítani a dollárt a világ piacain!
Gratulálok, örülök a sikernek! Jó hallani pozitív eredményeket ebben au általános negatív környezetben. Remélem, a maradék is hasonlóan alakul, de nagyon elrontani ezt már nem lehet:) Mégegyszer elismerésem!
Azt nem tudom, egyelőre itt felmenetel van, ahogy szokott lenni egy kis fáziskéséssel a kintiekhez képest. Lemegy pár napon belül a jelentési szezon, véget ér az április és indulunk "tiszta lappal". Onnan lesz újra érdekes.
Sziasztok! 9200-9300 környékén tervezek nyitni egy shortot. Nagyon örül most mindenki a tavasznak (más ötletem nincs az emelkedés okára). De szerintem esőt hoz a szél... Szerintetek őrültség?
Profitot realizálni soha nem szégyen,inkább legyen egy biztos haszon,mint egy nagy bukó....főleg ilyen hullám vasúton amit megtett az árfolyam az elmúlt 1,5 hónap alatt.A tegnapi eladásaimat ma folytattam 8995-ön. Így már csak 25%-ék a kitettségem.A mostani emelkedést nem értem,de jól jött :-)
OTP részvényesek ide!