Üdv mindenkinek! Bocsánat, hogy szólok! Kicsit bizonytalan vagyok, így olyan útra léptem, amit eddig
nem jártam!
8,995 ön eladtam 1K haszonnal! Bizony jó érzés, de
remélem letisztul és nem lesz ugri-bugri! Meglátjuk! Gazdagodjatok békében!
Tegnap 8400 nyitó körül viszketett a tenyerem long irányban, gondoltam hátha kaphatok lentebb is... Nem jött be. Most 9000nél bepróbáltam a shortot 9200 stoppal. Kíváncsian várom lesz-e ebből profit.
A reggeli m5-ös chartom "Íj" alakzatának minimális célárát megcsináltuk, időben viszont holnap délutánra kellett volna elérni. Rohanunk kérem, rohanunk ...
A kockázatokkal egyetértek, az elmúlt napokban azonban a pozitív hangolat győzött az OTP keteskedésében. Én sem értem mire fel, de a tények azok könyörtelenek. A tőzsde pedig a hangulatot követi. A kockázatok vs profit remények nem közvetlenül határozzak meg az árfolyamot, hanem befolyásolják a brfektetői hangulatot. Vélelmezem, hogy a mostani emelkedési hullám előtti időszakban megritkult a pozícióban lévő, esést váró pesszimisták tábora. A bennmaradók bizakodnak, és újak szálltak be. Ez persze nagy valószínűség szrrint meg fog fordulni. Erre mostmár inkább valahol 9000-9500 tartományban látok lehetőséget. Gratulálok azoknak, akik megjátszották ezt a hullámot, és kitartottak idáig. És úgy tűnik, még mindig nincs vége. Bár az eddig elérthez mért + profit lehetősége egyre csökken, az esés megindulásának megindulása pedig egyre nő. Én ha benne lennék, 10 % körüli profitot biztosan kivennék. Persze én nem vagyok poziban, csak mozizok.
OTP részvényesek ide!