Ez a Minárik Márton nekem olyan unszimpatikus ember. A hanghordozása, megjelenése, erőltetett okoskodása. Az egész brand amit fel akar építeni...talán Ő legrosszabb benne.
Én is azért mentem át inkább Bognár Balázs Facebook topikjába, nem volt szükségem itt erre, a Pf fórum nagy részét a komplexusos, sértett, stb. emberek szétverték.
Hihetetlen, hogy miért van erre szüksége. Miért nem látja, hogy ez nem az Ő közege? Irtam neki anno 100x. Menjen más topikba, de nem. Nem lenne, baj csak legalább néha ide vágó témákat hozna és ne politizál, meg pitiáner kötekedés lenne. A többieket elüldözte, mert erre tényleg senki nem kiváncsi...politikára, pedig főleg nem. Arra van itt néhány nagyon "komoly" topik. Orbán takarodj meg hasonló magas színvonalú köpködő. Igazából azt nem értem, hogy maga a portfolió miért nem törli ezeket a topikokat.
miért nem orkba kötsz bele? legyél konzekvens, amúgy olvastam a forumon Hzsooltot is, orkkal csatazott de csak őt raktak hűvösre egy időre, amugy mi volt olyan durva ami miatt így elítéled?
"De amúgy kit érdekel, ha normálisan fórumozik valaki és nem hergel, bomlaszt, kötözködik... stb." Így van, kit érdekel, hogy ki ő és hány nickje van, az számít hogy mit ír.
Én is próbáltam vele emberi hangnemben beszélni,de egyszerűen nem ment neki. Egyszerűen van benne egy kispolgári irigység feléd és próbál szurkálni. De olyan alpári szinten és olyan dolgokban, hogy a gyerekeim "apuci kedvencei semmirevalók" mert eljönnek velem nyaralni egyetemita létemre. Nem ezekkel a szavakkal, de ez volt a lányege. Ott engedtem el a kezét. Hiteltelen volt az egész pali...nem illett ide.
F.I.R.E. életmód (általánosságban)