Én egyébként sokkal jobban örülnél egy nyitottabb, kooperatívabb társadalomnak, ahol a kádári reflexek és az irigység kevésbé van jelen. De nekünk így is jó, a leírtak következményeit éppen az említett réteg szenvedi meg a legjobban... 🤷🏻♂️
Segítőkész ember vagyok és amúgy ismétlés a tudás anyja (talán még rád is ragadhat valami): "Valószínűleg azért járnak ide trollkodni, mert izgalmas lehet beszólni olyanoknak, akiknek IRL csak annyit mondanának: "Igen, főnök.". 😂Ne hibáztasd őket, Radu, a román pincér ugyanígy éli ki magát a magyar autópályán, amikor az öklét rázva tolja le a forgalmat, ilyenkor jön el a várva várt alkalom, amikor az egész heti szopás után végre ő is beszólhat valakinek. 😂"
Az irigy és rosszindulatú selejttel nem érdemes foglalkozni azon kívül, hogy kizárjuk az életünkből és a baráti körünkből őket. Mivel minden hasonló ember így tesz, ezért sem személyesen megismerhető mintájuk, sem konkrét segítségük nem lesz ahhoz, hogy a miénkhez hasonló utat járjanak és hasonló eredményeket érjenek el. Ez is a természetes szelekció része. 😊 Placi82 és Spiller Kellő élettapasztalattal a hozzászólásokból elég jó profil alkotható. Ez a fiú valószínűleg a havi 500-at sem keresi meg, kilátásai borúsak, ezért ennyire traumatizált. Ő a lentebb emlegetett Radu, a román pincér magyar sorstársa.
A legrövidebb út a F.I.R.E életmódhoz. :) „Abban, hogy eljutottam idáig, bizonyára szerepet játszik a Jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye, de én soha nem privatizáltam, nem nyúltam le semmit, mindent a munkámmal és az eszemmel szereztem meg.” :D A mi IQ bajnok Nemzeti Lölőnk, a Magyar Elon Musk, az ország leggazdagabb embere, akire mindannyian nagyon büszkék lehetünk. :D Gondolom Csányi is leborul az esze és a teljesítménye előtt. :D
Szánalmas, az Epson melletti Royal automobile Club tagja (állítólag a concierge már a nevén szólítja) és közben itthon jó újgazdaghoz illően a saját maga a sofőrje (a sofőrös limuzinját maga vezeti), fényképet láttam róla ahogyan vidáman mosogatta egy autómosóban. Igazi példakép, látjuk itt a fórumban is sokan szeretnék követni és ha másban nem is tudják, de legalább a világlátás, életfilozófia terén mindenképp.
NER-esek között milyen divatos lett a prolizás. Utoljára Rákay Kálmit hallottam magas lóról lenézően prolizni, szerencsétlen balfasz a közpénz rablásnak köszönhetően már Angol arisztokratának képzeli magát. :)
Ánuszgyűrűk ura szembesült a billegő szék jelenségével és gyűrűkúrában részesíti a médiától már távolmaradó internethasználókat is. Szerény véleményem szerint elég kontraproduktív gyanus, de majd meglátjuk. Cserébe legalább habzanak ha más is megszólal mert az offtopic. Nagyon nem megy a klubharcosoknak ez a net dolog.
Ezek igazi proszto prolik...mindenhol ezt nyomják. Sikertelen balfaszok, akik a kormányt hibáztatják a szerencsétlen nyomorult életük miatt. Nem vitték semmire és valakit ezért okolni kell, mert természetesen Ők mindenben tökéletesek..de mindig mások miatt nem ismerték el őket. Buta lusta szerencsétlenek, itt élik ki magukat, mint megmondő emberek.
Ez a fideszes, meg gyurcsányos , akár magyarpéteres megbélyegzés nem a sajátom, Nem vagyok elvakult egyik fél felé sem. Nekem sem tetszik, hogy jönnek az élősködő migránsok, talán az a szerencsénk, hogy jobb életre vágynak, mint amit itt biztosítani tudunk. Van itt elég cigány, akiket el kell tartanunk. Az állami támogatásokkal azért nem értek egyet, mert torzítja a piaci versenyt, valakit felemel, mást ellehetetlenít. Nem beszélve a bátorakról, akik maximálisan kihasználnak mindent, még ha nagyon súrolja a törvényességet. Én elég félős vagyok, nagyon odafigyelek, nehogy valami "bűnt" kövessek el. Hitelt sem merek, mertem felvenni, nehogy bajba kerüljek miatta. Lehet ez e génjeinkben van, mivel dédnagyapám csődbe ment, mert nagyot mert álmodni. Nagyapám mínusz egyről kezdte, mikorra révbe ért, jött a háború, megjárta a donkanyart, aztán leszereltették, mert nagyanyám megbetegedett és meg is halt. Így 4 gyerekkel, ahol a legidősebb 13 éves, legfiatalabb alig 3 magára maradt. Mégis talpra állt, aztán jött az államosítás, szövetkezetesítés, így mindenét be kellett adni.
A kereskedelem arról szól hogy hozd a számokat és a forgalmat. Azt hogy ezt hány óra alatt is meg tudod csinálni tizenév után, az bizony ilyen. Kérdezd meg Sziesztát. Tudod a traktor gyorsabban szánt mint X ember kézenfogva. Teljesítmény bér az mindig jobb mint az órabér, ha ügyes az ember... topmenedzser úr :) Nálad se tudják meg a tulajok hogy Fire-re kezdtél el gyúrni, mert véletlen előbb repülsz ;)
F.I.R.E. életmód (általánosságban)