Semmi gond, arra szavazol, akire szeretnél, csak legyél tisztában azzal, hogy Orbán kottájából játszol, ráadásul klasszik és hamis fideszes paneleket ismételsz meg. A Fidesz már Tarlós idejében sem gyakorolta az "együttműködést", pedig akkor még lett is volna rá pénz.
Sehmetnek nem igaza volt, hanem igaza lesz! (De igazából igaza van, volt és lesz, ha nem hiszed, keres wikipédiáról egy közepesen ismert hivatkozást valakitől).
https://www.facebook.com/torokgaborelemez Érdekes kísérlet lesz. Mi fog - inkább - történni? 1️ fideszes budapesti szavazók fegyelmezetten Vitézyre voksolnak. 2️ fideszes budapesti szavazók egy része így otthon marad, amivel csökken a Fidesz budapesti listájának szavazatszáma. 3️ azok a nem fideszesek, akik eddig hajlandók lettek volna Vitézyre szavazni, így, hogy a Fidesz támogatja, nem szavaznak rá. Ha csak az 1., akkor kétesélyes lett a választás. Ha a 2. és/vagy a 3., akkor nem volt jó ötlet a visszalépés. Meglátjuk. _______ 2, 3 _____________ szerintem 2 és/vagy 3
Épp fordítva :-) Mondjuk én eddig is a VD-re szavaztam volna, szvsz lesz egy olyan hatás, hogy - főpolgira VD-re szavazott, akkor menjen listán is rá. Mondjuk nem ártana VD-nek erre ráerősíteni, különben könyen karigerizálja magát, hogy főpolgi lesz, okosakat mondhat, meg közwcket átadhat, de a karakterhez kell a közgyülis támogatás is. + karigeri klasszikus belvárosi arc volt, neki a kőrúton kívüli területek az terra incognita, valószínűleg azt hiszi, hogy Csepel az egy nagy sziget Madagaszkár mellett Afrika keleti partján, Soroksár meg valami esőerdő melletti terület, ahonnan valami Livingston nevű arc tudósított tavaly. Szóval mi itt a peremvidéken sokan gondolhatjuk úgy, hogy mégse fidesz, de mégse gyurcsány. Aztán hátha lesz valami együttműködés. Mert az ellenállás az nagyon szép, de ahogy Keynes mondta (befektetések kapcsán): "hosszú távon mind halottak vagyunk". Szóval volt 5 év szembenállás (eredmény 0), most próbáljuk meg, hogy a középút hoz-e eredményt. Én nem 12 év múlva szeretnék a peremkerületekben javulást, hanem a kövi 5 évben. Az meg karigerivel nem fog menni; ellenáll + semmi jövőképe nincs + szerencsétlen azt hiszi, hogy útburkolati jelekkel és tiltó táblákkal meg lehet oldani Bp problémáit. Reménytelen.
Vitézy visszalépés nélkül is lehet karigeri helyettese. Visszalépés nélkül meg még arra is van egy kis (de Alexandra visszalépésével erősen megnövekedett) esélye, hogy karigeri lesz.
Mi lesz a szavazólapon? Szerepel-e rajta Alexandra? Ha szerepel, akkor is kap majd jónéhány elkötelezett fideszes szavazatot, ha ott van a lapon, de kihúzták a nevét.
Levezettem...Karácsonynál semmiképpen nem lesz többség, TISZA pedig nem fog összegyurcsányozódni, vagy össze orbánozódni. Nehéz feladat lesz, de talan megoldható.
Esetleg Vitézy Karigeri javára is visszaléphetne, így karigeri már nemcsak össze lenne gyurcsányozva, hanem össze lenne orbánozva is....a valasztasi plakáton meg egy plusz fej lehetne az álarc mögött
Én még várnék egy olyan csavart, hogy lépjen vissza Vitézy is és Grunt András, vagy ki mihamós csúcsjelölt belovagol fehér lovon a Városházára (amit addigra eladnak természetesen)
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)