Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Sok mindent olvasni . Egyik oldalról még az utolsó bullos szalmaszálba kapaszkodik az arany. Ezt erősítené ha 4020 környékén zárná Viszont logikusan belegondolva még 4 napig lazán eshet .Megérzésre ? .. képesek visszatépni holnap / irány fel /
A BofA elemzése szerint megszűnt az aranyban a zsúfoltság és a túlértékeltség, ami év elején jellemezte, már a semleges zónába értünk. Ami nem jelent vételi signált, csak semlegességet. Az intézményi vételek elvileg ezeken a szinteken már kellene, hogy jelentkezzenek, 3800-3900 körül. Ha meg 3500ig is letolnák, az már erős vétel. Elvileg. Meglátjuk a holnapi adatokat, de nem tudom mitől lehetnének hirtelen jobbak. A napi mélypont környékén való zárás az esés további folytatását valószínűsíti.
Sztem nem. A globális dél meg akarta buktatni a dollár hegemonia és a RENDSZERT!! De ne jött össze. Mert Xi egy megalkuvo fasz. Tipikus jellemtelen Kínai.Pedig kicsinalhatta volna a nagytőket anno. Volt egy, jobban mondva, lett volna egy Minsky pillanat mikor erre lehetőség lett volna. És a nagytőke rendszere a monetáris sírba süllyed. FED el együtt....
Olajba kb Pomperj hisz csak. Na arany utan azt gyűlöli legjobban a nagytőke. Az is olyan story lesz egyszer majd valamikor hogy 50 dollár lesz. Csak nem lesz!!!!! mint a zsidó viccben 😉
1) JP az senki. Vanguard, fidelity, és társaik a nagy dinasztiak😉, na azok a "" valakik."" 2) ON RRP tarsolya mostanra kiurult barátom, és rezsim váltás történik most . Csak nem az amit én vártam és kisakkoztam. Most jön az önkritika, mit neztem be... Dicsekedni nem szoktam, a hibámat, bukasaimat mindig nagydobra verem. Tanuljatok belőle :))
Én ismerem a nemesfém piacot . Nem véletlen vettem fel a fedező pozikat . 😂 Itt nem azt kell nézni most mennyi az annyi hanem milyen piac befolyásoló események történnek . Pl mai jelzáloghitelfelvételek. Ilyenkor mindenképp érdemes ellentétes irányú pozíciókkal próbálkozni mint mondjuk az alapbefektetés . Eddig szépen jött is . Meglátjuk hol lesz az elég ezüstbe 1 certiert elmennek . Lehet ki is van útvesztőjében még írok kb ott megfogják szerintem..
06.25 :-negyedéves USA GDP adatok ill 14.30 -kor tartós és friss munkanélküliségi adatok , illetve Chicagói FED index ; valamint PCE adatok. Nándor mire számítasz az adatok alapján ?😉
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)