Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bpali2 péntek, 19:26
Eddig ott van mindkettő ahova “ vártuk””   Na most jó lenne abbahagyni a dobálósdit 😂😂
TElek péntek, 19:19
Előzmény: #40412  Bpali2

Megállhat 68 környékén  61,8-as hullám az előző is az volt , de nincs rá garancia , hogy ez is az lesz.
MA200 is itt figyel alatta szóval van rá esély.
Placi82 péntek, 19:16
Előzmény: #40414  ASR
🤣🤣. Jó srac  vagy.!! Komolyan. 
Placi82 péntek, 19:15
Előzmény: #40411  Placi82
Látok, erzkelelek és számítok dolgokat Bpali, megha rajatszok a hülyesegre is itt a fórumon. 😉. Miért ne, megtehetem. ... :)
De a fiam most hozott nekem  1 csokit, és leejtette, de most az van hogy lebeg a csoki a levegőben. Fél éve minimum. Így képzeld el ami most van Kikapcsoktaka fizika törvényeit? Akkor azon meglepodik az emberfia, nem??? ... 
Tudod te is, hogy a tömeg és energia meggörbíti a téridőt, és a testek ebben a görbült téridőben mozognak. Ez jo magyarázat! 
 Newton törvénye azonban  helyzetek túlnyomó esetében is  kiváló.
No de se Newton se Einstein törvénye nem működik ? És lebeg a csoki?? Azért erre hagy pissogjak már meglepetten 😉 
Bpali2 péntek, 19:15
Mi változott ?? .. Érdemben nem sok . De az aktuális piaci narratíva sokat .. gyorsan .. remélem így érthetőbb
Bpali2 péntek, 19:12
Előzmény: #40413  Bpali2
Datacenterek: 1 Verzió : szuper sok pént keresnek vele a cégek 2 verzió : na jó de ki finanszírozza 3. Verzió : a nagyoknak van pénze 4. : oké de akkor kirúgják az embereket és nő a munkanélküliség 5 ..de a cégek racionalizálnak 5 kell hozzá réz 6 magas munkanélküliség mégsem kell réz recesszió 7 olaj se kell 8 infláció csökken kápis ??
ASR péntek, 19:10
Előzmény: #40406  Placi82
Trump nem éppen a legélesebb kés a fiókban. Ezt (is) sikerült jól elcseszni. A beragadás a legrosszabb forgatókönyv volt.
Nálam akkor szokott jönni a rossz érzés, amikor a pozi túl nagy, ott nem feszítem a húrt tovább. A bukókat nem szoktam így átszámolni, mert csak megbénítana. Az ideális mértékegység a százalék, nem az X3. :) 
ui.: baszki, inkább ne számoltam volna át - miattad van :)
Bpali2 péntek, 19:09
Előzmény: #40408  Nandi
Nagyjából azt írtad aki felpattanásra számít az a saját sírját ássa .Erre mondom azt , aki ezen csodálkozik, hogy a piac ma ezt , holnap azt gondolja ugyanarról —-> na az tényleg fogalmatlan..
Bpali2 péntek, 19:06
Vettem itt is ezüstöt .. pont . Shortolhattam is volna de mire észbe kaptam kb elérte a TA által jelzett szintet. Építek egy ezüst portfóliót fel ..
Placi82 péntek, 19:02
Előzmény: #40410  Placi82
Na a fiam ugrál rajtam, helyesírást ne nézetek..... Szóval. rendszerben akkora az adósságállomány és akkora a tőkeáttétel, hogy a klasszikus normalizáció  már önmagában destabilizálná a rendszert és roskadna magába Ha a kamatok tartósan magasak maradnak, emelésről ne is beszéljünk..... 🤣🤣😉 
Placi82 péntek, 18:58
Előzmény: #40407  Bpali2
Én nem hiszem hogy innen lejjebb esne nagyon sokat. Inkább patt helyzetbol  sakk mattot látok. No nem nekem, én tulelo fajta vagyok😉 hanem az egész globális világnak, és globális pénzrendszernek. 
Nem nekem kellene kimozogni a dolgokat, hanem a jegybankoknak a visszafizezhezelen allamadossagot, a Shadow banking sleppnek, továbbá a bankoknak az el nem könyvelt es nem  realizált tételeket, a kötvény és kereskedelmi ingatlan és egyéb szektorban éetc.... és meg egyéb más szereplőknek , akiket most nem írnék ide mert róluk már inkább nem beszélnék ..... 
Nekik kellene kimozogni, de nem fogják... 
ASR péntek, 18:54
Előzmény: #40403  Nandi
Igen, ez egy lehetséges forgatókönyv. De már túl sok traumát okozott, így a felpattanás talán kevésbé éles lehet. Egyénként tiszta 2008 feeling.
Nandi péntek, 18:51
Előzmény: #40404  Bpali2
Ami miatt ma lefele megy, az mitől változna meg 2 nap múlva? USD erősödés, FED kamatemelési nyomás, Irán, stb? Érteni vélem a gondolatmeneted, de továbbra is erősen optimistának gondolom.
Bpali2 péntek, 18:49
Előzmény: #40406  Placi82
Te se érted …. Nem az a lényeg hogy találd ki , mert úgy se fog menni. Hanem hogy mozogd ki a xart.. menedzseld a pózikat . De azt sírással meg úgyis esikezéssel ahogy sokan teszik , nem lehet.
Placi82 péntek, 18:45
Előzmény: #40398  ASR
Szoktam. Amatőrök hátul vannak nem itt... De most volt egy nagyon stabil megérzésem... Azokra hallgatok... Disznóól mellől az hozott ki😉
 Trump kontra Iran elbaszta nekem. Pedig anélkül ha nem támadja meg Irant összejott volna......
Tudod, megérzés fontos dolog az tőzsden és az életben , de Irán nagyon nem illett bele a Big pictureba, ergo nem számoltam vele.... Van ez így... 
Mai eredményem - 2 tiggo7🤣 
Múltkor X3 volt, annál jobb
Figyu 2009 ben 1.6 millióval kezdtem. Én tőkét, számlás pénzt nem sokat tettem be... Szóval így fogom fel.... Inkább az bosszant hogy miért nem kalkulalatam se Trump mindent felulíro  dignitas vágyaval, se USA cion lobbi elvakult  bátorságaval...  Néha benezi az ember..... Ahogy egy barátom mondta nekem, nemaz a baj Laci amit nem tudsz, hanem amit biztosan tudsz, csak rosszul.... 🤣 
Az ember néha ugrik, néha bukik.... Van ez így.... 
Bpali2 péntek, 18:45
Olaj is mindjárt esett 😉.. 
Bpali2 péntek, 18:42
Kibaszott nemesfémeknél középtávra fektettünk be illetve fedezzük az egyéb pozícióinkat . Az meg hogy az SPX korrekciózik kell a további emelkedéshez . Minél gyorsabban lemegy annál jobb . .. Ez nem BÉT . Aránynál is legyünk végre túl rajta . Úgy se fog világba esni . Ma bohócok dobálják 2 nap múlva lehet veszik mint a nem normális ..  
Nandi péntek, 18:41
Előzmény: #40399  ASR
Értem, köszönöm.
Ahogy nézem az RSI kibökte a monitor alját, innen eddig mindig éles felkör jött. A következő zutty előtt.
Bpali2 péntek, 18:39
 Nem értitek a lényegét….
Seri péntek, 18:39
Előzmény: #40394  Placi82
Ő is ideges, úgy tűnik nagyon nem ezt várta.
 https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260605/donald-trumpot-teljesen-lesokkolta-ami-most-a-tozsden-tortenik-841576
Hátha ennek hatására hétvégén tol valami jó hírt és hétfőn korrigál a piac fölfelé 🙃

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek