Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
In 2011, silver went from $18 to $49 in months.Everyone was screaming "shortage" and "this is just the beginning."Then it crashed. $49 → $30 in days. Then all the way to $15.The people who bought the top never recovered.Now the same script is playing out again.Gold has already moved. Silver is chasing it.Every analyst is posting the same chart: "Gold-to-silver ratio says silver is undervalued."But here's what they're not telling you.The demand everyone is counting on is falling apart.Solar panel demand for silver is forecast to decline another 19% in 2026.The entire "shortage" thesis is built on demand that no longer exists.People think silver still has room to run.That's word for word what they said at $40 in 2011.Three months later it was $15.Tiny market, paper-thin liquidity, and moves that go vertical in both directions.
4400 át atbassza akkor, szarban a haza..... Az valami csúnya geopolitikai és makro hírre fog oda esni akkor :(( Induljon már meg ez a nyomorult 4750 fele meg ma!!!!!!!!!!
Ezt a Trumpot már én felrugom komolyan. A hatalmas es nagy befolyásu USA cion lobbi zsarolja folyamatosan vagy magától ilyen "okos"??? De már a f. szom ki van vele is.
20-40 usd nem igazán oszt/szoroz. 4420 még 2 rakéta és sima ügy, egy mozdulattal ott van. A 4100 már elég csúnya lenne, az még további 7-8% zuhé. Onnan azért már elég messz van az 5300.
Direkt megy a hintáztatás . Ebbe a lendületet veszünk meg kell a sportos hülye dumában van valami igazság . Index csúcson , cbk szenved mióta a “ csúcsnál” aránynál mindenki tudja jó lesz de rövidre nem mer .. Trump is akar keresni , Feró is , lányok is .. ilyen ez
Ahogy nézem az iráni hírek határozzák meg az árfolyamot. Múlt 7en megint karnyújtásnyira volt a beautiful győzelem, emelkedett is. Ma megint nem úgy van, szakad. Befejezhetnék már, komolyan.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)