Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Korrekciózik a dollárgyengülés ahogy 2017-ben is kb. ilyenkor a II. félév első felében Trump I. ámokfutásának 1. évében. Nézd vissza az EURUSD grafikont! Dollárerő hozhat fémgyengülést, de csak dollárban.
Nyilván benne van a szerződésben hogy nem köteles a folyamatos árjegyzésre. Technikai/személyi (wc:) probléma, nehezen követhető ármozgás, túlzott volatilitás, stb. vagy csak úgy szünetelhet az árjegyzés, és az ebből adódó kár KIZÁRÓLAG az ügyfelet terheli.
egyebkent ilyen esetben nem lehet megreklamalni? pl. hogy te 24400 fölött eladtad volna, mert (09.10-kor fölé ment) de nem volt jegyző 25ig? és akkor az akkori arfolyamon kifizetni? vagy ez álom ? :)
Igen, ez nem volt egy szerencsés vétel. De észrevette, vagy átgondolta. Az az alul kandikáló pingvin felkeltette az érdeklődésemet. Bezének mondom, csak a TL26 van alatta. https://ibb.co/bgXQsjBY
Szerintem későn vett .. Sőt biztos . Nem vagyok shortos alkat , de azt minimum 10 körül tudhatta , hogy be akadt az árfolyam .. Vagyis megrekedt az emelkedés ..Azt is lehet tudni ha rutinos az emberünk , hogy szinte minden nap hirtelen jön egy “ komolyabb” napon belüli leszúrás. Én ennek alján szoktam longot venni majd eladni a visszahúzásban . Vagyis visszatérve emberünk későn vette tény .Az hogy elnézte vagy hirtelen felindulásból úgy döntött csinál egy kis pénzt, nem tudom, De szerintem az volt hogy későn kapcsolt látta hogy esik gyorsan belevett, úgy volt vele fog egy 50 Ft-ot már jó. Végúl csak 190 000 rét keresett 😂
Miért szidna bárki is ? Itt azért eléggé döntésképes galeri van . Egyre komolyabb tapasztalattal. Évek óta figyeljük kisebb - nagyobb megszakításokkal ezt a csodát /ezüst/ . Egy dolgot nem szeretek mindössze , azt amikor , 4-5 pozíciót nem tudok egyszerre megfelelő haszonnal lezárni , mert mindig valamelyik másik fázisban mozog. Pl arany ezüst gáz OTP Richter stb.De már megszoktam. Itt senki nem fog már hátast dobni ha az árfolyam korrigál. Láttunk már komoly mozgásokat ..Mindamellett szerintem csekély a realitása az általad várt szinteknek. Nem érdekel igazán hogy ilyen olyan amolyan gyertya - így tehát elhiszem Neked hogy mit jelenthet !! Nyugodtan írd le a véleményed !. Pozíció menedzsment .. Ennyi a lényeg itt ,úgysem lehet mindig mindent a legjobbkor megvenni . Főleg ha az ember sokat dolgozik mellette. Az eredeti céláramat egyenlőre tartom. Azzal a koegészítéssel , hogy később érheti el, mint én szerettem volna. Illetve kénytelen vagyok több szabad casht tartani mint 2 napja terveztem .. Kb ennyi ..
sajnos az unalmast már beadta 2 héttel ezelőtt is, de meggondolta magát! Most tény, hogy közelebb vagyunk a 161,8%-hoz, meglátjuk! Ott kínlódik ahova tervezve volt! ("Itt már minden forint ajándék") Egy jobb váll érdekes lenne :)) Még mindig van tér felfelé... https://ibb.co/bgXQsjBY
Lenne mit mondanom, de inkább nem.Minden általam figyelt cucc beadta az eladásit.Azért is írtam olyan gyakran,mert én a végét láttam.Óriási meglepetés lenne számomra a 40 feletti áf. Ez gyertyakombi-alakzat a legkeményebbek közé tartozik.Támogatólag minden lefordult.is.Bármi lehet, komolyan mondom inkább csak napizni.Rövid pattogást talán,a leszakadás veszélye fennáll. 60 min. az öntés, piros gy. 24-én érzékeltette, mert a zöld nem tudott erővel túljutni,azt követő kereskedés inkább div. volt.Most valóban nincs relevans irány.Ha lesz is felpatt., én akár a 36-ot is sérülni látom.Inkább véleményt írjatok, indoklással, mint anyámat:)::))
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)