Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem, nem short-ot vettem ha nem ezüst-öt ... :-) Paraszt short-ként gondoltam, de nem nagyon győztetek meg hogy jó ötlet lett volna, Beze 100db-ja nyugta egy kicsit. A 19.000db-os emberünk nem voltak jók az idegei ... már 13:40-kor kiszállt pedig szakított volna ha tartja 16:50-ig ... 849-en vette 950 körül adhatta volna a 861 helyett ... sajnos én "dolgoztam" nem tudtam figyelni csak utólag vagyok "okos"
Látod anno egy pakkot 37 én hagytam , el tudtam haszonnal adni ha akartam voltam 39 en , feljött értem. dönthettem .. Ha elrontom van tartalékpénzem .. Ezt szeretem gyorsan pörög a piac van tér benne javítani ...
Ha ez az alakzat megmarad naposon/evening star/ az komoly esést hozhat.Magas a találati aránya.Azt is mondtam, hogy ha nem tudják dojira visszahúzni.Egyébként hetesen shooting egyenlőre, az sem az emelkedés jele…..Ember tervez, Isten végez.Bármi lehet természetesen, mert a kitörés megvolt. Möglássuk!⏳
A fejváll amit írsz az késznek nézhető a 38 dolcsis leszurással. Nincs itt probléma , még a 37,5 is simán benne lehet ott már erős vétel sztem , de én ma is vettem 100db-ot zárás előtt
60min.- 360min.-ig jól látható egy váll-fej-váll alakzat.Én nem írtam be, mert gondoltam ti is látjátok.Ha ezt nem tudják visszahúzni dojira,akkor ez 1 fordulós alakzatnak is nézhető.Akkor lehet előbb kiütik a tl38at, mint a ts 27et. :)
Nekem az volt az ötlet , hogy délelőtt egy részt áttértem Commerzbe . Nálam 2 lehetőség volt , mivel gyenge a 40 hez még . Megvárom még a korrekció után visszajön vagy egy részét eladom és talonban ( másban vagy cashben ) lesz; ha véletlenül beszamadna . A 38,5 öt írtam minimum leszúrásnak , de valahol keveselltem. Remélem ez az eddigi 38 már elég lesz korrekciónak. Barátunk valamit sejtett , csak azt nem értem miért pont 38,7 nélkül vett .. Meg aztán nagy százalékban Ázsia ellentétes az USÁval . Szóval hétfő 9 íg sok minden lehet . Gazdasági naptárat nem néztem . Nálam most az lenne a siker ha a Richter megindulna, mivel pár napja írtam hogy most menni fog .. Maga az érzet 😂 . Meg gázban kísérletezek …
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)