Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Másnaposság. Plusz rájöttek arra, hogy semmi nincs megoldva. Plusz kiderült, hogy nem 125, hanem 145 százalékos a vám Kinára (nem mintha nem lenne igazán mindegy)
Farkasfu, már te sem vagy a régi. Ez a fránya arany 7! dollárral feljebb merészelt menni lefordulás előtt, mint amit jeleztél. Mit fog ehhez szólni Fibo?
Fiatal voltam és olyan hirtelen kerestem sokat akkor a krakh idején hogy a veszteséges usa részvény esésekor rögtön realizáltam eladással de hibát követtem el mert akkor napon belül nyereséges volt a később veszteséges részvény is de mivel attól avrészvénytől több nyereséget vártam aztán 6 hónapon belül a földbeállt zuhanorepülésbe Aztán 6 honappal később napok alatt visszanyerte a vételárát a csődeljárás meginditása előtt de az eladási megbizásom elektronikusan vuttem be a rendszerbe és és lefagyasztották közbe az elekktronikus keredjedésu rendszert De akkor volt személyes olasz brokerem usa Nasdaq piacon és a New Yorkban is és akkor rögtön usa piaczárás elött sajnos nem hivtam fel telefonon higy telhesült e beadott limiten az eladási ajánlatom Ár felette forgot a megadási eladási árnál ezért nem izgultan rögtön este de az olasz brokert fel kellett volna hivnom telefonon higy szükség esetén piaciáron adja el a teljes mennyiséget Akkor este nyugidt voltam de mikir megtudtam hogy nem teljesutették az ekadási megbizásom akkor elvesztettem egy Budapest öröklakás arat Szinte azóta 30 évese tudtam feldolgizni a hibám! Ez sterintem olyan mint most ha kiütik a certit és a maradványérték kereskedést lekési a kisbefektető akkor szerintem a részvénycert összes árát elbukja Olyan mintha 0ft ért ütnék ki a részvény termékét szerintem talán igy van!Szerinted??
Helyre hát!! Farkasfu, dobáljad, a chartjaidat, minden nap egy arany, ezüst..... Köszönjük. Mert lassan elkezdek foglalkozni az ezüstel is. 😉. Lehet itt az ideje...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)