Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ne idegesits 😂 Nem értem . Tegnap BÉT zzáróba vettem , az ma -4% .. Minden hullámot persze hogy nem tudok elkapni . Nem is cél. BÉT certiket meg esélytelen ..
Igen Én telhetetlen voltam ... 3.000 volt az ajánlatom és 3.020-on kaptam volna, de nem :-) 3.116-on adhatnám ... De most eljöttem asztali géphez, és már nem olyan szép US mint mobilról ... ja és kaptam/vettem EURHUFTL-t ... még. :-(
Igen leszoktam tölteni megosztással Adobe Acrobat Reader-be és az feldobja a jelszó kérő ablakot. Nem is értem a Google/Apple-t mit akar ... értem hogy nyílt szabvány már a PDF de akkor is az Adobe találta ki ... és hogy nem lehet beállítani hogy mindig Adobe-val nyissa ... gatya ez az egész tech szektor. :-)
Aki gyáva volt tegnap, mint én, az nem vett BUX certit, és nem vett Wizz-t sem. Más: réz emelkedése hatalmas. Vámokat fognak kivetni rá, ezért mindenki próbál bevásárolni előtte.
OFF: Aki esetleg az Erste -nél van az az Erste által küldött titkosított pdf -et Iphone -on meg tudja nyitni valaki ? Nekem nem dobja be a jelszó kérő ablakot valamiért csak egy fehér oldal jelenik meg.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)