Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Jó neked, nekem továbbra sem tiszta. Az biztos, hogy mikor pár napja szinte 1 dollár volt a 2 különbsége, akkor jobb lett volna nem vásárolni olyasmit, amit nem adaz el gyorsan. 260 ft + a dollárgyengülés, ez a jelenlegi - ugyanannál a XAG árnál. Nem vagyok elvarázsolva, bevallom. Ezután erre is nagyon kell figyelni, mert ritkán és rövid ideig ilyen nagy az árkülönbség. Bár írták, de rolloverhez nincs köze, ezüstnél nem most van. Akinek viszont van aranya, ugye tudja, hogy ott bizony ma rollover...
A tőzsde a jövőt árazza, van spot azonnali ár és van futures (határidős ügyletek Április 25-én mennyiért tudsz szállítani.)Ha úgy érzed hogy ápr. 25.-én ennyiért tudod eladni akkor lefelé mész az ajánlattal ha azt érzed ennél többért elfogod tudni adni akkor felfelé. Azt hogy a Jan 25 még miért él azt Én sem tudom.
Ok De akkor nagyobat kell neki esni? Annyival? 1% al esett nagyobbat es mar a multkor is amit vissza sem hozott hmm meg par tizedet meg is ertek de hat ez mar sok föleg certire nezve
Én meg ezüst piacit, el is adtam daytrade-ben a mai pakkot. :-) Az OTP csere után kivettem minden vételt és beálltam eladásra. :-) Persze azért jó magasra :-) 24.100-ra
Nap vicce eddig ... nekem ... porfolio.hu ... Esik a 4iG - és a DeepSeek sztori miatt ma egyébként is ütik a tech cégek papírjait. - tornyok nélküli ügyfél szolgálat. :-) Jó van egy kevés alaphálózat de abban mi a tech? https://www.portfolio.hu/percrol-percre/737075/esik-a-4ig-965533
Nedden, te milyen termékekkel/instrumentumokkal kereskeded az aranyat meg az ezüstöt? Én opciózok, ami jó, de az ilyen reggeli akciós kiárusítást nem lehet vele megfogni, csak USA keridőben műxik. Köszi!
Igen, de azért én vettem reggel 30,7 stoppal ... most várom a csodát. OTP-t adtam el 23.930-as stoppal most várom hogy mi legyen visszavegyem-é?
Törölt felhasználó2025. 01. 27. 11:59
Nekem mára ennyi volt. 30.18- ról 30.5- re. Nem kereskedem túl magam, nehéz hét lesz! Richter mehetne 10700 körülre, menne is át a következő ezüst akcióba. Arany is egyre szebben fénylik és már nagyon hiányzik így muszály lesz abból is vennem :) De majd hajnalban, hisz tudjuk aki korán kel aranyat lel… hát ma ezüstöt leltem. De lesz még a héten nemesfém akció! . Kamatdöntések: USA, Kanada, EU utóbbi kettő DXY erősítő lesz. Brazil kamatdöntés úgy látom ők is csökkentenek. Fontos lesz a BRICS országoknak. FED és Trump szorult helyzetben lesz ha mindenki vág! Ki tudja ez mit vált ki Trumpból. Ja és pénteki a reális kínai PMI eredmény. . Szóval nem mohóskodunk! Ha ma 500USD a haszon akkor az is jó. Van bent pár kisebb feltételes vételem meglátjuk!
Igen késett 10 percet,terveztem fordítani 1k rövid longot mára, abban is benn lenne már 120k plusz.A kettő összege már 200k plusz lenne csak a trehányságuk miatt leves. és mennyi ilyen van ????Nem rinyálni akarok csak rámutatni a rajtam kívülálló veszteségekre.
Kidobtam 1500db Ts24 et,kellemesen pluszos volt,maradt még 2k.Árjegyző elvtárs ha szabályosan megérkezett volna időben,még volt benn 70-80k többlet.Elképesztő,hogy büntetlenül mindent megtehetnek.Megvárom mit kezd a bolli középpel m120-on.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)