Rosszul írtam, nem 40, már félre látok. 29,6 Nem sok kellett volna hozzá, most nézem. Az a baj, hogy jön az osztalék, ami ismét belefog rondítani. Csak egyszer szabaduljak tőle 😅
Ne is kérdezd. Az istenért nem akarja elérni a 40-et és még akkor is nullás lennék. Ráadásul tegnap belevettem a quantum ETF -be erre mit csinál ma? Esik. Minden más megy ami között vacilaltam, nem is kicsit, ez meg...esik Kezd már sok lenni, mindenem katasztrófa Neked gratula 😁 lesz az még több is 😁
Igen. Az elmúlt időszak hozam képletével számolva a nai 10 évrs kamat alapján 24-25€ között kéne állni. Ezt írtam a hétvégén is, hogy a pénteki körvényhozamesést sem követték le a Reitek tehát ez csak a shortodlsok által használt beetető duma. Többször elmondtam már: az EU vezetői találják meg a tökeiket és tiltsák be a shortolást eu cégeknél. Ezzel kiiktatnák az algókat és mindenféle piaci manipulációt. És ami a lényeg az eu cégek megtalálnák a valódi értéküket valamint az eu befektetők bizalma is helyreállna az eu piacok irányában.
Az elmúlt napok is izgalmasak voltak, lásd DHER. Igaz, én Hellofresht vettem helyette, és mínuszban vagyok vele. Alfen ami még nagyot ment, és abból van is.
Valaki kérdezte a Graphisoftot. Szerintem jól néz ki. Leszurt a 200 naposra és az 50 hetes köré is. Szerintem a hetes emelkedő trendben nem sérült. 14,3 körül fontos szint. Nekem az a bajom vele, hogy illikvid. Túl sok emelkedés viszont szerintem nem látható. 15,5-15,7 erős ellenállás. Ha ez a hetes fehér gyertya, akkor nem rossz. Arra érdemes figyelni, hogy az osztalék gap betoltesre kerül, vagy nem. Ha ez hetes fehér gyertya, akkor érdemes lehet egészen idáig tartva megprobalni. Nem tudom, hogy mi az osztalék hozam, ami elvart, nekem Euróban olyan 10y francia + 1,5-2%. Azt hiszem ők a leggyengebbek most.
Ha már Lilly: Az Eli Lilly jelentése szerint kísérleti génszerkesztő gyógyszerük, a VERVE-102 akár 62%-kal is csökkentette a koleszterinszintet egy 1b fázisú vizsgálatban, amelynek hatása egyetlen intravénás dózis beadása után akár 18 hónapig is tartott. Az FDA gyorsított eljárással (Fast Track) minősítést adott a gyógyszernek, amely véglegesen letiltja a PCSK9 gén aktivitását a májsejtekben, és a Lilly tervei szerint az év végére megkezdi a 2. fázisú vizsgálatot.
A Német Ipari és Kereskedelmi Kamara (DIHK) 0,3 százalékra csökkentette az idei német GDP-növekedésre vonatkozó előrejelzését (korábban 1,0 százalék), ami elmarad a kormány 0,5 százalékos előrejelzésétől. A DIHK felmérése szerint az üzleti hangulat minden területen romlik; több vállalat csökkenti a beruházásokat és tervez létszámleépítést, az energia- és nyersanyagárak a legnagyobb kockázatnak számítanak.
Eurós részvények vitasarok