Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Azért érdekes - jegyzés után most egy termetes eladói pakk 2800-on, ahhoz képest a 2700-es vétel kisebb, és nem látszik mi van az alatt. 3200 óta nem vettem, mert úgy hittem ott fordul - és nagyon nem akar.
Most néztem meg,hogy a közgyűlés előtt 30 nappal már tilos az srv.Remélem utána folytatják! 2700 után elég rendesen kiürült a vételi oldal,tehát már remélhetőleg nem lesz tovább lehetőségük a fejvesztve menekülőknek az eladásra.
Épp hogy nem okoz örömet, az is meglep hogy eddig lejött, de attól tartok nem ez az alja. Nem hergelés, de jó lenne átgondolni, hogy meddig mehet le - ez a realitás!
Az elszámolástatásról még még annyit,hogy a rendszámváltás óta itt még senkit nem sikerült elszámoltatni... (Szerintem most sem.Esetleg lehet,hogy lesz 1-2 üde kivétel.)
Nem írtam, hogy érinti! A bankot nyilván nem szanálják de a társadalmat érinti, ha Mészáros megússza. Egyébként ha a Fidesz nyert volna, nem itt lenne az MBH árfolyama.
És ez mennyiben érinti a bank működését? Átírják a részvényeit az állam nevére,amit majd valószínűleg privatizálnak.Remélhetőleg nem könyv szerinti érték alatt,mert akkor az már elkótyavetyélés lenne.
Ha Mészáros Lőrinc nem megy börtönbe, akkor nem lesz itt semmiféle rendszerváltás! Ő az elsőszámú idolja a fehérgalléros bűnözésnek, zsarolásnak, korrupciónak, jogosulatlan gazdagodásnak stb. Ha őt nem sittelik le, akkor itt ugyanaz fog tovább folyni, csak a személyek cserélődnek - ez csupán idő kérdése! Csodálkozok egyébként, hogy ezidáig nem jött elő azzal, hogy be lett csapva, nem is tudott arról, hogy valójában mit művel a fidesz kormány és őt megtévesztették. Áldozatnak fogja magát előadni!
Van egy kis "Mészárosftász", május 21- én Q1, az valószínűleg jó lesz, talán lesz egy kis meghurcoltatás pár lejárató cikkel ,ez most kell a népnek, aztán szépen helyreáll ez. Szvsz.
"az OTP a választás utáni első kereskedési napon rekordforgalom mellett drágult tovább, az MBH Bank jegyzését pedig az eredmények jóformán meg sem karcolták." Azóta még ereszkedtünk 3%-ot. Akkor most már főleg kellene emelkedni,mert már bőven a könyv szerinti érték alatt vagyunk. OTP dupláját éri a BV-nek,mi meg a 70%-át közelítjük.
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban