Linkelj, lacika, linkelj! Úgy hiányoztak a hazugságok, hogy már azt hittük baj van. Remélem sikerült megemészteni viktor russzancsbérenc vezéretek bukását 🤣🤣
Anne-Laure Bonnel majd nézz utána Anne-Laure Bonnel Donbasszban dolgozó d9kumentumfilmjet 2016 ban készült ha jól emlékszem. Én láttam. Elobe bekapcsoktak egy francia TV csatornába elkezdett sírva beszélni szepatarista Donbaszin polgari áldozatok szenvedeseirol az Ukrán nacionalista által. Valami 14.000 áldozatot említett. És Bazki lekevertek a interjút elsőben a a csatornán. Meg szakítottak. Tudom mert néztem... 🤣🤣 Emlékszem, pedig vagy 10 éve volt De dokumentum filmet is csinált de nem tudom belinkelni mert YouTube on már nincs. Törölték. Vajon miért is???Azóta is elismert nagyhiru, újságíróno,de mondták neki kuss, es foglalkozzon mással. KhmmmmDe ez az itteni fizetett propagandistakat nem érdekli. Sose érdekelte őket az előzmények.Nekik is meg kell élni valamiből, ha nincs rendes állású vagy nem főállású ujsagirok.etc.... Sajnalom őket. Komolyan. Amugy nem az volt hogy Putyin reggel osszecsqptq kezét és támadjuk meg Ukrajnát. Előzmények előzmények és elozmőnyek voltak brutális előzmények tömegei....... Ha igény van rá linkelek 2016 tol 2022 ig olyan durva dolgokat hogy fizetett propagandistak 3 napra bekusssolnak tőle...!!!! Ja ha akarna termobarikus és taktikai autómmal már befejezhezne a háborút, de ő nem Z típus, .... Ő akar még az Ukrán néppel baráti, és üzlet kapcsolatot a jövőben....
Bár az előbb félre akartad vezetni az olvasót, mert a háború előtt ugyanannyira lőtték szakadár területről, a civil lakosság közé bekuckózva a szakadárok az ukrán hadsereget, mint fordítva, és az oldal szerinti arányokat nem igazán lehet megkülönböztetni. Ráadásul ugye a Malaysia Airlines polgári járatát is az orosz szakadárok lőtték le, amelyben a fedélzeten tartózkodó 298 ember, és közöttük 196 holland állampolgár halt meg. De neked mindenképpen egyoldalúan kellett megpróbálni mindenkit itt félrevezetni, mert az nyilván olyan jó dolog. Majdnem olyan vagy mint M. propagandista, csak nem vagy olyan intenzív. És lásd hogy segítek, mert azért nem volt olyan nehéz a 'feladvány': Te írtad 2022-ben a "Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen" topikban, hogy ebbe az ukrán topikba csak demagógok és zombik járnak, és mivel most te is itt megjelentél, ezért tette erre ezt az utalást/kérdést. Szívesen!
Remélem nem lepődött meg senki 🤷 Ez a feladata: eszkaláció, így már senki nem beszél a korrupciós sztorijairól. Vova, aki mindent irányított és irányít. Egyszerűen kiszámítható, Putyin nem hagyta annyiban és ez neki ideális lehetőség. Az eus beszélő fejeknek kapóra jött a válaszcsapás.
Az ukrán legendárium szerint Oroszországba hurcolják az ukrán gyerekeket. Erre meg tessék, az ukránok saját maguk gyilkolják az ukrán gyerekeket halomra.
Ez így is van, visszakereshető az ensz dokumentumtárában. A nyugat Ukrajnát használta fel az oroszok ellen, azt ugye Merkel és Hollande is kinyögte, hogy a minszki egyezményekkel nyertek időt ukrajna felfegyverzésére. A nyugati birodalomépítés meg Oroszország szétveréséről szólt, ezért van az, hogy az oroszok részéről ez egzisztenciális kérdés. https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2022/05/russia-putin-colonization-ukraine-chechnya/639428/ Nincs itt látnivaló, mindig is meg akarta hódítani a nyugat az oroszokat.
Elszakadás előtt is lőtte őket, ha lőtte egyáltalán? A háború óta nőtt-e az orosz halottak száma? Az oroszoknál olcsó az emberélet. Nemcsak az ellenségé, hanem a sajátjuké is. _________ miért váltál demagóg zombivá 2022 óta? ______ Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen 2022. 10. 30. 21:28 #15775 Értelmiségi=sznob Aki képes önállóan gondolkozni az pedig az értelmes ember. (Olyat az ukrán topicban ne keress. Oda csak demagógok, és zombik járnak.)
Én úgy tudom, hogy már évek óta, sőt már a háború megkezdése előtt is rendszeresen tüzérséggel lőtte az ukrán hadsereg a szakadár területek településeit, mármint közvetlenül a lakott területeket, elmondások szerint csak úgy találomra. Persze ebből a PF, vagy inkább a nyugati sajtó amblokk nem sokat hozott le, de az a szomorú igazság, hogy ebben a mostani esetben úgy igazából semmi újdonság nincs. Ami inkább meglepő, hogy ezt most lehozta a PF. (Sajnos ilyen világban élünk, ilyen a nyugati "demokrácia", amit Trumpék terjeszteni illetve megvédeni akarnak.)
Európa nem fogja elítélni Zelenskiyt. Hanyhatnekom van az Uniótól. Macron és idióta elvbaratai folytatják a támogatásokat. Pusztuljon el ez az ócska kontinens, igazából semmi értéket nem teremtett.
Még mindig nem vetted észre, hogy milyen gyengén érvelsz? Kocsma szinten lehet, hogy nyerő, de itt azért tarthatnál valami színvonalat talán. OK, abban nyilván mindketten egyetértünk, hogy neked propagandistaként állandóan reagálnod kell, de nem tudnád valahogyan kibővíteni az eszközkészletedet, és levágni ezeket a primitív sallangokat?
Minek ez a félkövérített aggódás, ki a fene hiszi el, hogy valójában nyugtalanít a dolog? Ha őszinte lenne, akkor idevésnéd Gázát, Iránt, Libanont stb. és elámulnál a számokon. Vajon minek nevezed, amikor közel 150 gyerek hal meg egy iskolát ért yenki rakéta miatt? Bibi bácsi talán nincs körözési listán? És vajon ki segít neki...
OROSZ-UKRÁN háború