Hát ja, nagyon hasítanak, mindezt politikai karanténban, folyamatos vegzálás mellett. De alighanem majd a szeptemberi kelet-német tartományi választások előtt jön a szokásos sztori, orosz vonal, nácizás, vmivel majd megpróbálják őket megtorpedózni, mint Le Penéket.
Akkor meg nem kell erőlködni az orosz birodalmi gondolkodással. A nyugat nem attól retteg, hogy bemasíroznak a kontinens szívébe az oroszok, ez a giga kamu, mivel-hogyan-miből kategória. Attól vannak betojva, hogy megreccsentek a közelben a határok és még a végén rájuk borulnak a több évszázados megoldatlan ügyek, sérelmek. Nem véletlenül nincs népszavazásosdi, ha a Krímben 1 db. ukrán élne, akkor sem. Mert ezt látva felbátorodnak a népek nyugaton is, amit a hatalmi elitek nem nagyon szeretnének látni. Koszovó 95%-a albán, hát mi a túróért nem csapják hozzá Albániához. Na de ki nem ismeri el Koszovót, a szlovákok, meg a románok, többek közt, mert a végén még náluk is előveszik a régi ügyet, hogy mit is keres náluk cca másfél millió magyar.
Itt azért kiemelném, hogy hosszú ideje zajló lehallgatássorozatról van szó, rengeteg infóval, ténnyel. Gyakorlatilag a teljes ukrán rezsimet érintve, Zé kenyeres pajtijait is érintve. És mi a megoldás, asap megy 90mrd eur a rezsimnek. Megnyugtató... És azért nyugaton sem hülyék a szavazók, egy idő után megunják a dolgot, mint nálunk, hogy konkrétan tojik rájuk az aktuális kormány.
Bemegy a pingvin a kocsmába. - Hé kocsmáros, nem láttad a testvéremet? - Hogy nézett ki? - Szerinted? ___ szerinted ____ Ha az egyik okról írtam, akkor van más oka is?
Hát nem furcsa?! Itt egy topic az orosz-ukrán háborúról és az alfám 2022 februárja. Az omegámat nem látom, mert nem tudom, mikor és hogyan lesz vége ennek a háborúnak. #81774-ben írtam ez egyik okról. A hozzászólásom legutolsó mondatában.
Ugyan, gyakorlatilag nálad az alfa és omega 2022 februárja, az, hogy milyen okok, hibák vezettek ide, azt nem nagyon vizsgálod. Egyébként meg alighanem sok nyugati katona is elesik, de nyilván ők kék-sárga ruhában vannak és amúgy sem publikus. Direktbe meg nem vonulhatnak be, mint mondjuk Vietnámban, itt más a helyzet, közvetlenül az oroszoknak kéne nekimenni. Nincs az az amerikai kormány, amely nem bukna meg, ha hirtelen ezres-tízezres nagyságrendben esnének el amerikai katonák, nem is tudom, az ukrán gabonamezőkért.
Én ugyan biztos nem, visszakereshetően leírtam a véleményem már sok-sok hónappal ezelőtt is. A mindenxarozásnak viszont nem vagyok híve egyik pártot illetően se. MP sógoros sztorija meglepett, hát ugye a 2/3-os nepotizmus, ezért kap fejben egy szőrös bunkót, aztán majd meglátjuk. Mellesleg te linkeltél origót, hadd ne kattintsak rá, rühellem a site-ot.
OROSZ-UKRÁN háború