Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch szombat, 12:15
Előzmény: #81801  Shortelek
Elek, most buktak az angolok akkorát mint az ólajtó. Egy méretes vicc, hogy az ukrán szuverenitásért küzdő hajlandók (bankár)koalícióját az a Starmer, Macron, Merz képviseli, akiknek lassan már mérhetetlen a népszerűségük. Persze ez nem számít, mert a választók őket nem érdeklik. És most páholyból nézheted, hogy fognak a szuverenitásért küzdeni a saját birodalmukban:
https://www.vg.hu/kozelet/2026/05/munkaspart-walesben-veszitett-reform-uk
Kemény lesz ez még...
GrizzlyG
GrizzlyG péntek, 23:06
Előzmény: #81799  Placi82
Ellenben nem ők véreznek a fronton, csak a kasszánál számolják a pénzt, időtlen idők óta. 
Placi82 péntek, 22:56
https://www.portfolio.hu/global/20260508/korrupcios-vizsgalatokon-nyerhet-elkepesztoen-nagyot-oroszorszag-az-ukran-fegyverek-gerincet-ado-vallalat-kerult-celkeresztbe-835662
Elolvasva a cikket egy echte "Ukrán" nevet se látok... 
Ha valaki igen akkor szóljon :)) 
Stillermannra a drongyarosra meg azt mondják Orosz,? de most már  Ukrán lett ? 
Mi van?
Egyik sem szerintem. 
Akárhogy nézem itt ebben az ügyben, és a hasonlo ügyekben azt a szálat tudom mondani, ami valahogy  felbukkan, és osszekoti a közös hatalmas üzleteteket  😉 
A vallás. 
A hit ereje mindenre megoldás különösen némely vallásban..... :) 
Murdoch csütörtök, 21:25
Előzmény: #81797  GrizzlyG
Hát ja, nagyon hasítanak, mindezt politikai karanténban, folyamatos vegzálás mellett. De alighanem majd a szeptemberi kelet-német tartományi választások előtt jön a szokásos sztori, orosz vonal, nácizás, vmivel majd megpróbálják őket megtorpedózni, mint Le Penéket.
GrizzlyG
GrizzlyG csütörtök, 20:47
Előzmény: #81795  Murdoch
Az AFD emelkedése egyértelmű jelzés, de nem érdekli Merzet, a biznisz fontosabb.
Murdoch csütörtök, 20:36
Előzmény: #81793  bullrider
Akkor meg nem kell erőlködni az orosz birodalmi gondolkodással. A nyugat nem attól retteg, hogy bemasíroznak a kontinens szívébe az oroszok, ez a giga kamu, mivel-hogyan-miből kategória. Attól vannak betojva, hogy megreccsentek a közelben a határok és még a végén rájuk borulnak a több évszázados megoldatlan ügyek, sérelmek. Nem véletlenül nincs népszavazásosdi, ha a Krímben 1 db. ukrán élne, akkor sem. Mert ezt látva felbátorodnak a népek nyugaton is, amit a hatalmi elitek nem nagyon szeretnének látni. Koszovó 95%-a albán, hát mi a túróért nem csapják hozzá Albániához. Na de ki nem ismeri el Koszovót, a szlovákok, meg a románok, többek közt, mert a végén még náluk is előveszik a régi ügyet, hogy mit is keres náluk cca másfél millió magyar. 
Murdoch csütörtök, 20:25
Előzmény: #81792  bullrider
Itt azért kiemelném, hogy hosszú ideje zajló lehallgatássorozatról van szó, rengeteg infóval, ténnyel. Gyakorlatilag a teljes ukrán rezsimet érintve, Zé kenyeres pajtijait is érintve. És mi a megoldás, asap megy 90mrd eur a rezsimnek. Megnyugtató... És azért nyugaton sem hülyék a szavazók, egy idő után megunják a dolgot, mint nálunk, hogy konkrétan tojik rájuk az aktuális kormány.
Phylaxa csütörtök, 19:57
Előzmény: #81785  Dehogynincs
Ez tűnt fel, ezért kérdeztek, hogy biztosan így gondolod? Furcsa volt. :)
bullrider csütörtök, 18:42
Előzmény: #81791  Murdoch
Nem.
De ezt itt nem is állította senki!!!
bullrider csütörtök, 18:40
Előzmény: #81771  Murdoch
Na most sok újat azzal nem mondtál, hogy korrupt az Ukrán kormány, szerintem ezzel az állítással itt, ebben a topikban mindenki egyetértett eddig is! 
Murdoch csütörtök, 18:36
Előzmény: #81789  bullrider
Akkor legyen ovis verzió is, csak neked.
Skócia, Wales független, szuverén ország?
bullrider csütörtök, 18:35
Előzmény: #81773  Murdoch
Ez egy nímand alapítvány az USA-ból! Ott mindenre van alapítvány meg egyház, a laopsföldhívők is ott tenyésznek:)))
bullrider csütörtök, 18:31
Előzmény: #81775  Murdoch
Úristen miket keversz be ide?
Ez valami MCC megfejtés?
Vagy nógrádispötlekasselbogár teória az ultrahnagról?
bullrider csütörtök, 18:29
Előzmény: #81777  Shortelek
Ki olvassa ezt az igánytele szart?
Bukják az állami támogatást, a NER-es hírdetéseket és le is huzzák a roló!
Bye-bye orosz propaganda;)
bullrider csütörtök, 18:27
Előzmény: #81781  Murdoch
origó=fidesz=moszkva
Illetve lassan be fogják zárni azt a pöcegödört!
bullrider csütörtök, 18:25
Előzmény: #81782  Murdoch
"Egyébként meg alighanem sok nyugati katona is elesik..."
Ez valami russia today bullshit?
Dehogynincs
Dehogynincs csütörtök, 16:23
Előzmény: #81784  Phylaxa
Bemegy a pingvin a kocsmába.
- Hé kocsmáros, nem láttad a testvéremet?
- Hogy nézett ki?
- Szerinted?
___ szerinted ____
Ha az egyik okról írtam, akkor van más oka is?
Phylaxa csütörtök, 15:44
Előzmény: #81783  Dehogynincs
Szerinted van más oka is?
Dehogynincs
Dehogynincs csütörtök, 14:36
Előzmény: #81782  Murdoch
Hát nem furcsa?! Itt egy topic az orosz-ukrán háborúról és az alfám 2022 februárja.
Az omegámat nem látom, mert nem tudom, mikor és hogyan lesz vége ennek a háborúnak.
#81774-ben írtam ez egyik okról. A hozzászólásom legutolsó mondatában.
Murdoch csütörtök, 14:13
Előzmény: #81780  Dehogynincs
Ugyan, gyakorlatilag nálad az alfa és omega 2022 februárja, az, hogy milyen okok, hibák vezettek ide, azt nem nagyon vizsgálod. Egyébként meg alighanem sok nyugati katona is elesik, de nyilván ők kék-sárga ruhában vannak és amúgy sem publikus. Direktbe meg nem vonulhatnak be, mint mondjuk Vietnámban, itt más a helyzet, közvetlenül az oroszoknak kéne nekimenni. Nincs az az amerikai kormány, amely nem bukna meg, ha hirtelen ezres-tízezres nagyságrendben esnének el amerikai katonák, nem is tudom, az ukrán gabonamezőkért. 
Murdoch csütörtök, 13:54
Előzmény: #81779  Shortelek
Én ugyan biztos nem, visszakereshetően leírtam a véleményem már sok-sok hónappal ezelőtt is. A mindenxarozásnak viszont nem vagyok híve egyik pártot illetően se. MP sógoros sztorija meglepett, hát ugye a 2/3-os nepotizmus, ezért kap fejben egy szőrös bunkót, aztán majd meglátjuk. Mellesleg te linkeltél origót, hadd ne kattintsak rá, rühellem a site-ot.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek