Pontosan így van, gőze nincs a tényekről, csak önti magából a rém gyenge propagandát. 2019? Senki nem követelhette, hogy küldjünk bármit Ukrajnának, mert EUból nézve nem volt háború, senki nem kéret az EUból se ilyet. Összemossa a Tiszát a többi ellenzéki párttal, a Tisza két éves, hihetetlen hülyeség. A Tiszát vádolja azzal, hogy követelte, hogy küldjünk pénzt és fegyvert Ukrajnába, miközben nem volt ilyen és nem is tud felhozni egyetlen bizonyítékot erre. Épp ellenkezőleg, a Tisza egyáltalán nem mondható ukránbarátnak, szerintem a Tisza szimpatizánsok szeretnének ukránbarátabb politikát.
2019ben a Tiszara kisse bajos lett volna szavazni.. huszadikra is leirtad ugyanazt a luzer propagandat,amivel csak magadat egeted,de gondolom majd leirod huszonegyedikre is,mert akkor biztosan igaz lesz.
Nagyszeru,hogy tudod,kire szavaztam. Te ilyen Lovagkeresztes asztrologus vagy? 😄Tele vagy belso feszultseggel,azt lehet latni..sztem menj Iranba kicsit harcolni,segitene. Csak aztan nehogy bajban legyel,h ki ellen harcolsz, a bekeparti usa,vagy a ruszki haverjaid altal tamogatott iraniak ellen..good luck,soldier.
Így van és ezt fenn is tartom: ti azon magyar ellenzéki pártokra szavaztatok a 2019-es EU parlamenti és önkorm választásokon egyaránt (ez a vélemnyeitekből és orbánfóbiátokból ordít, tehát a Párbeszédre, Momentumra, Tiszára, Dk-ra), amelyek vezető politikusai többször nyilvánosan is követelték, hogy "a magyar kormány küldjön pénzt és fegyvert Ukr-ba" - a Tisza szsvazói pedig kb. egy éve megszsvazták 58% -al, hogy Ukr-t fel kell vennei az EU-ba (ami gazdaságilag Magyaro számára katasztrofális következményekkel járna még békeidőben is).Én ezért javasoltam, - mivel Karácsony Gergő, meg a Párbeszéd és a Momentum több vezetője is kimondták, hogy "ez a mi - vagyis mindannyiótok háborúja (tehát azoké is akik rájuk szavsztatok)"közben pedig elfogyott az ukránok pénze, és hitelből élnek - ezért írtam és fenntartom, hogy ILLENE SAJÁT FORRÁSBÓL UTALNOTOK NEKIK pénzt, de legalább önkéntesnek kimenni, legalább a front mögé segíteni a tesvéreiteknek (magyar P tesvírének nevezte az ukrán titkosszolgálat alkalmazásában is álló Tseber Roland ukrán kémet, akit azóta hazánkból kiutasítottak), romot takarítani, beteget szállítani, hullát mossni, drónpilótáskodni, öcsém!!mert amit itt múveltek ehelyett az nem szolidaritás, hanem álszent hatásvadászat!ezt fenntartom! én pedig többször leírtam: magyarként SEMMI közöm a két szláv nép háborújához tehát sem pénzt sem egybet nem küldök nekik, oda sem megyek, mert olyan pártra sohasem szsvaznék mint a fentiek!ja, és a #80861 ra még mindig várjuk az érdemi válaszod!!
Milyen ironikus,h Babic a CPACra tartva kellet,hogy visszaforduljon,mert egy izraeli fegyvergyarat szetlottek a cseheknel. Orkeny Istvan itt mar csak egy kavet kerne.
Nyilván hangulatosabb lenne mondjuk a Maldív-szigetekkel biznisz nyélbe ütni, de furcsa módon nincs atomprogramjuk. OV-nek meg nincs választása, megmondják, hogy kivel szerződHET, miután a tortából mindenki is ki akar hasítani egy ilyen-olyan szeletet. Különben mindig lesz valami anomália az engedélyek elbírálásánál ugyebár. Franciák, németek dettó.
Oreg,te kuldtel itt Ukrajnaba,met hogy fizessek nekik. Nem erezted ott magad kicsit baleknak,mikozben az orszag,MOL benzint es ruszki gazt hasznalt jellemzoen? Szoval tamogattam a spanjaidat eleget,igy is baszodnak negy eve ott az alvegen. Mos tmeg majd a trumpli miatt kezdhetsz a biltokban ezert azert kicsit tobbet fizetni,mert ilyen a beke. Szegyen,h az egyik legjobb focista a nicked. Na,tipli Iranba,aztan harcolj a szoros felszabaditasaert,valami ilyesmit bofogtel egy ideig itt az ukran frontra kuldve minket,ha jol tevedek...ja,meg ne felejts el utalni Trumpnak. Meg a tobbi..
Igazi amerikai nagyágyúval állnak össze Orbánék az atomenergiában https://www.portfolio.hu/uzlet/20251108/igazi-amerikai-nagyagyuval-allnak-ossze-orbanek-az-atomenergiaban-798390# Orbán Viktor washingtoni tárgyalásán Magyarország és az Egyesült Államok megállapodásra jutott arról, hogy a Westinghouse amerikai nukleáris vállalat bekapcsolódik a hazai atomenergia-rendszerbe. A megállapodás lényege, hogy Magyarország a Paksi Atomerőmű jelenlegi, orosz tervezésű VVER-440 típusú blokkjaihoz amerikai gyártású fűtőelemeket szerez be. _____ lemond ______ Orbán érdekalapú és magyar érdekű usa-politikát folytat, amikor lemond az orosz energiahordozókról, mert az amerikai olcsóbb(?).
Értjük, értem: NINCSENEK érveid, tehát helyette inkább személyeskedsz.. ajánlanám még alább a #80861 -t, arra esetleg válaszolhatnál valamit..mert abban van a lényeg (az amire majd minden bizonnyal szavazni fogsz)
Te jo isten,ezt bocs,de idaig olvastam,h megepitteti az oroszokkal Paks 2t. Mikorra fog elkeszulni szted? Mennyi hitelt toltunk bele,es minaz elvarr keszultsegi fok? Ne haragudj,de megint elkezdtel propagandaul beszelni,es ez nem erdekel. A szemelyeskedes reszeert jelentenelek,de igazabol innetolegint leszarom,mit zagyvalsz. Mehetsz Iranba katonanak,haboruparti.
OV - bármennyire is sikerült belétek sulykolnia telexnek, 444nek és a többi szélsőbalos propagandafelületnek - egy pofonegyszerű, érdekalapú és kizárólag magyar érdekű oroszpolitikát folytat, hiszen megépíti velük Paks 2-t (ahogy gyurcsány is meg akarta, csak ellenzékbe kerülve már támadta ezt h. újra hatalomra kerülhessen), ÉS azért nem mond le az orosz energiahordozókról, mert azok olcsóbbak! Ha a norvég/amerikai/hottentotta gáz és olaj lenne a legolcsóbb (szállítási költséggel bármivel együtt), akkor azt venné. Molnak pedig az orosz olajon keletkező nyereségét odaadja a magyar lakosságnak ártámogatásként - ezen hiába rugóztok 100ezerrel, ha sorra nyeri Orbán ezzel (is) a választásokat (és lehet hogy most is így lesz, ezt még nem tudjuk). Tehát Orbán megítélését tekintve jelenleg kisebbségi véleményt képviselsz, hiszen véleménybuborékban élsz és mert nem rá szoktál szsvazni, ennyi!Viszonyításként ajánlom figyelmedbe pl. a frnacia külpol: ők is azt tszik amit Orbán, csak kb. 60 éve: jóban voltak és vannak akivel csak tudnak: Izraellel, az összes arab országgal is (és próbálnak nekik eladni bármit, még a csúf nőelnyomó és emberi jogsértő szaúdiaknak is), miközben az iráni nagyajatollahnak, - az előbbiek halálos ellenségének - pedig 1979-ig emigrációban politikai menedékjogot adtak, ok?!azt is csak ti, sötétben tartott véleménybuborékotokban tudjátok úgy, hogy az orbáni Magyaro "összeomlott volna, meg lecsúszott volna" - erre csak 2 kiragadott példa: 2023: A magyar diákok jelentős sikereket értek el két meghatározó nemzetközi oktatási felmérésen: a TIMSS és az ICILS során. Az eredmények azt mutatják, hogy a magyar diákok mindkét területen az átlagnál jobb teljesítést nyújtottak - A TIMSS (Nemzetközi Matematikai és Természettudományi Trendvizsgálat) mérés során a matematika és természettudományos ismereteket vizsgálják mind a 4., mind a 8. osztályos diákok körében. Az ICILS (Nemzetközi Számítógépes és Információs Műveltség Mérése) mérés középpontjában a 8. évfolyamos tanulók digitális kompetenciáinak és informatikai gondolkodásának felmérése áll. Mindkét vizsgálat összetett kérdésekkel és gyakorlati feladatokkal méri a diákok tudását, készségeit és problémamegoldó képességét. Az ICILS esetében különösen figyelemre méltó, hogy Magyarország először vett részt a mérésben, mégis szignifikánsan magasabb eredményeket ért el, mint a nemzetközi átlag. 2026 február: Ismét az élmezőnyben végeztek a magyar gimnazista diákok a tajvani innovációs versenyen, a Taiwan International Science Fair-en mindkét magyar versenyző negyedik helyet szerzett 32 ország 700 versenyzője közül (egyikük 3D technológiával nyomtatott sebtapaszt fejlesztett ki, a másik az ipari gépek meghibásodását előre jelezni képes vezeték nélküli rendszert alkotott végül: SEMMIT nem tudtál kinyögni arról, mi lehetne a jelenlegi orbáni politikához képest a kiút! és az EU-val kapcsolatos állításaimat sem cáfoltad, Trumpot pedig itt senki sem dícsérte az egekbe. azt pedig h. Orbán szerint mi a kiút, azt ő folyamatosan próbálja megvalósítani, de nektek ezt hiába jelezzük, a fejeteket a homokba dugjátok, ahogy azt a 444 mega telexpropaganda elvárja..
OROSZ-UKRÁN háború