Az indítókulcsra írtam ezt, mit halandzsázol összevissza! Elmagyarázom neked a dolgot: amikor írtad ezt az indítókulcsot, mint technikai aspektust, még fontos volt neked, amikor kiderült, hogy nem állja meg a helyét, amir írtál, hirtelen nem lett fontos.
"a mai ukrajna területe volt a SZU legnyugatibb része" . De értik. Csak máshol van a hangsúly. Nálam a VOLT szón. . Egyébként a legnyugatibb rész valahol az NDK nyugati határán volt.
Szörnyű. + Jönnek az erő nyelvével, meg a nyugat által is lexart nemzetközi joggal non-stop. Ha meg érkezik a pofon keletről, akkor nekiállnak hisztizni. Értelme nulla.
Ki a túrót érdekel? Abban a pillanatban hogy ez kiderült volna, Kijev már nem létezne. Usa meg félrenézne, fogalmatok sincs mit hordtok itt össze-vissza. Kell a francnak még egy sunyiban atomfegyveres ország, a lengyelek vernék ki legjobban a balhét.
Leírtad, hogy az indítókulcsok Moszkvában voltak, én meg leírtam, hogy a vezérlést ki tudta volna cserélni Ukrajna. "
Technikai szakértelem: Ukrajna rendelkezett a szükséges tudással, mivel a szovjet interkontinentális ballisztikus rakéták (ICBM) jelentős részét ukrán gyárakban (például a dnyiprói Juzsmash) tervezték és gyártották. Ukrán szakértők becslései szerint 12-18 hónap alatt képesek lettek volna kiiktatni a moszkvai kódokat és saját vezérlést telepíteni."
Az oroszok rendszeresen használnak olyan rakétákat Ukrajnában, amelyek nukleáris robbanófej hordozására is alkalmasak. Ők maguk többször is bejelentették, sőt fenyegetőztek is, hogy egész Európát el tudják ezekkel érni. . Valójában attól vannak beszarva az oroszok, hogy pontosan ismerik a találati pontosságát - amit elég sokszor demonstrálták az amerikaiak a gyakorlatban -, valamint tudják, hogy nagyon nehezen felderíthető, és emiatt nehéz védekezni ellene.
Igen, jól van, pont. Ennek nincs atomháborús fenyegetettsége. Nem mondtak le semmiről, ezerszer leírtam már, az indítókulcsok Moszkvában voltak. Kapott egy lehetőséget Ukrajna, hogy semleges államként létrejöjjön, az atomrakéták elszállítását legjobban az usa erőltette. Ez egy kis klub, most sem engedik senkinek, hogy belépjen.
Az oroszok persze alkalmazhatnak ugye, ill. alkalmaznak olyan rakétákat, amik alkalmasak nukleáris robbanófej hordozására. Mivelhogy az ukránok lemondtak 94-ben az atombombákól, így az oroszoknak nem kell félniük a "pokol elszabadulásáról". Ki vannak szolgáltatva az ukránok. De szerinted "jóvanezígy".
Az ukrán külügy szerint Szijjártó elferdítette a bekéretett magyar ügyvivővel folytatott megbeszélés tartalmát https://hvg.hu/itthon/20260227_ukrajna-baratsag-vezetek-szijjaro-peter-cafolat Az ukrán külügyminisztérium szerint Szijjártó Péter hamis állításokat terjesztett, amikor csütörtökön arról beszélt, hogy az ukránok „bevallották” a bekéretett kijevi magyar ügyvivőnek, hogy politikai okok miatt áll az olajszállítás a Barátság vezetéken ... _________ ha hülye lennék ______ Ha hülye lennék, akkor én is azért rendelném be az ügyvivőt, hogy bevalljam azt, ami nem igaz vagy ha igaz lenne, akkor sem akarnám bevallani.
Mert olyan helyzet alakulna ki, hogy észlelnék az oroszok, hogy megy feléjük egy olyan rakéta, mely nukleáris robbanófej hordozására alkalmas és nem tudnak mérlegelni, hogy most mi van. És esetleg elszabadulna a pokol. Szerencsére egyik usa adminisztrációban sem az Elek-féle kerge háborús uszítók ülnek.
OROSZ-UKRÁN háború