Nem is iszok alkoholt te sz. rencsétlen. Régenis egy üveg whisky fel évig is elvolt az üveg szekrényben. Meg néha sör nyáron hetente egyszer, de leirtam pont neked vagy 10 szer.. Valamelyik klonod, rosszul vezeti az aktakat. Szar lehet a propagandistak. élete... Na megyek tozsdezni, van egy szint ami alá már nem megyek.. Tudom nem sok Mensa tag és Raven APM es IQ bajnok van itt, de pont ezért, van önbecsülésem is. Bizonyos szint felett nem megyek egy bizonyos szint alá.... Pá
Akkor itt most ismét az van, hogy megint nem az oroszok faralnak ki az egésbőlcsak eljönnek kicsit Orbán szekerét megotlni,mert baj van? Azért ez könnyen ráéghet OVra,ha mégsem lesz "béke",bár ha ez a verzió lesz,akkor megint a globális háttérhatalmak műve lesz az egész.
Ragaszkodsz a békecsúcs szóhoz. Szerinted mekkora esély van arra, hogy a budapesti "békecsúcson" békét kötnek (Ukrajna nélkül, Ukrajna feje fölött)? Szerintem: 0 Mikorra várod az oroszok győzelmét a jelenlegi fronthelyzet alapján?
Korán van még az ivashoz. Nem? Akkor is valami sheldon cooperhez, vagy ki a franchoz hasonltgatva sértegettel. Kb 100 szor Osszekevertel valakivel. Más forumtárssal. Sötét lelked ne vetísd ki másra. De hiába magyaráztam hogy nekem nincs egyáltalán,klonom,, mint sok alparian személyeskedo, propagandistanak. Ugye.?? Milyen szépen is mutattak anno 17minuszok utána meg 477 mínuszok is😉Ugye? Röhejesek vagytok. 🤣 Válaszra se meltoak.
1. A levezetést értem, de hibásnak tartom. 2. Tudsz linket adni arra, amit Orbántól "idéztél"? Megvan ennek az állítólagos igazságának a másik ága is? Mármint az, ha rossz eséllyel mégsem az oroszok nyerik a háborút? Orbán állítólagos igazának ellentmond, hogy többször is nyilatkozta, hogy a háborúnak nincs megoldása a harctéren. De ha adsz linket, akkor legalább mindketten látjuk, hogy Orbán összevissza beszél. 3. Elismerted, hogy állításod ellenére Zelenszkij ott sem volt Alaszkában, tehát emiatt csakis én lehetek ügyefogyott vagy troll. Itt már azt sem értem, hogy félkegyelmű vagy mételyező miért ne lehetnék?
Toled sem sokat. Neolippsizes,haborupartizas,"feljelentelek",ismeros,ugye? Hisztikeztel itt vidaman..joparan emlekszunk rad. Aztan persze mikor mondtam,h hozhatod az ugyveded,akkor hirtelen visszavettel az arcodbol. Gondolom akkor hasonloan kemeny jellem vagy a valo eletben is.
Az EU - értsd az eu-s elit, soros, bankárpalánták stb. - Trump ellen vannak. Ebben az esetben akkor rájuk takaréklángon van szükség bármiféle békecsúcshoz. Másik opció, beállni az amerikai elnök mögé, aki ha tetszik ha nem, de izmosan megnyerte a választást és akkor esetleg leesik egy-két dolog a számukra. Ha nem, nem, tudomásul van véve, szvsz. Ráczot hagyjuk, agyrém. Már korábban is láttam, cenzúráz a tag, akkor ezerszer inkább az Antont hallgasd, ő is elfogult, de jóval visszafogottabban. De itt még mindig nem érted szvsz, hogy nem magáról Ukrajnáról van szó. Geopolitika, ásványkincsek, stb. Ebben a tekintetben az oroszok aggressziója ha nem is elfogadható, de legalább homályos magyarázat vmi wall-streeti kizsákmányolókkal szemben. Az oroszok nem győznek? Oké, hát a fronthelyzetet nézve ezt nehéz lesz kimagyarázni, de meg lehet próbálni.
az "agresszió" kérdéséhez: levezettük neked (is) többször is, hogy ezt a háborút a Nyugat szándékosan provokálta ki: orosz fél biztonsági garanciákat kért (azt h. Ukr ne lehessen Nato tag és nagyhatótávú rakétái se lehessenek), DE a kedves Nyugatod ezt szándékosan figyelmen kívül hagyta - orosz félne nem volt más választása mint ezeket megakadályozni - ezt csak az nem érti, aki nem akarja (mert felfogásbeli problémái vannak vagy trollkodik..) Orbánnak igaza volt és van hiszen ő kezdettől fogva azt mondta: "ha már támadás indult akkor azt be kéne fejezni mihamarabb, mert az oroszok többen vannak, jó eséllyel ők nyerik meg tehát szegény ukr népet nem kéne szándékosan be-húsdarálni, hanem talán le kéne ülni tárgyalni és kompromisszum keretében meg kellett volna adni orosz félnek amit kért, Ukr lehetett volna egy garantáltan semleges ország és területe is megmaradt volna, emberei se haltak volna meg (hiszen akkor támadás sem indult volna orosz részről!!! Zelenszkij nem volt Alaszkában ez igaz de azért nem, mert ő nem szuverén: egy báb, akit az országával együtt egy nyugati pénz-lélegeztetőgép tart életben, saját pénze már nincs, és katonái is fogytán . tehát: Ukr elnöknek meg lett üzenve Alaszkából, hogy "öcsi, te akartál nem megegyezni 2022 tavaszán hanem háborúzni akartál tovább, és ha nem adtad a kért területet önként, akkor erővel elvesszük, hiszen nem akartátok megadni a biztonsági garanciát amit kértünk! - ezt is csak az nem érti, aki nem akarja! (mert ÜGYEFOGYOTT,, vagy TROLL - el kéne döntened végre, hogy melyik vagy a kettő közül??!!
Dehogy nem lehet, olyan lazán ugortak át ezt az Északi áramlat storyt is, hogy az hihetetlen.. Pedig itt mindenki ororoszberenc Ruszki szopó volt 1 evig, aki megmerte halkan kérdőjelezi, hogy "szerintem nem az Oroszok voltak" mert nem jött ki a Cui prodest elve.... Látod, látod... Ilyenek ezek... Mit vársz tőlük. Komolyan???? Igazságot, racionalitast, előzmények vizsgálatát, vagy legalább a kettős mérce elhagyasat??? Ugyanmar🤣
Jósolni nehéz, különösen ha a jövőről van szó, de ez nemhogy békecsúcs nem lesz, de még tűzszüneti csúcs sem. Szó sem volt arról, hogy Trumpon és Putyinon kívül más is tárgyalna. Alaszkában is csak ők tárgyaltak. A "logikus" komment olyan értelmetlen szavakkal akarja leírni a válóságot, mint a "békecsúcs" vagy "háborúpárti". A "békepárti" szónak lenne ugyan valamilyen értelme, de megadáspártit jelentene. Ha az oroszok nem győznek (Ukrajna nem kapitulál), akkor a háború után is Európa egyik legerősebb hadserege lesz az ukrán.
Nem nekem csak az egyetemes történelem, az egyetlen hiteles forrás, meg Wikipédia. Az aktuális partpolitikai fizetett propagandát, meghagyom a satu h.ly3knek. Akik nyalonczoznak..
Rácz néhány pontját már én is beírtam pár napja. Ebből is látszik, hogy mindketten geopolitikai lámák vagyunk. Azt meg én nem értem, hogy a 4-pontnál hol látod a "győzelemre álló" Putyint. Én csak Putyint látok. Mióta áll győzelemre Putyin a több mint három és fél éve tartó háborúban? Tudom, hogy élből nem olvastad el Rácz 7. pontját, pedig kifejti, miért számít az eu: "Az EU-n belül ugyanis az a szokás és szabály, hogy mielőtt bármelyik tagállam külső, nem EU-s partnerre találkozik, előre tájékoztatja az uniós partnereket a találkozó tényéről, várható körülbelüli tartalmáról, stb. Nem engedélyt kell kérni, nyilván - de szólni igenis kell(ene). Főleg olyan, kulcsfontosságú szereplők esetében, mint az Egyesült Államok és Oroszország."
Miutan Orban majdnem elszolta magat a szomszedcserevel,innentol tudhato,h itt bizony az asvanykincseken tul masrol is szol a biznisz. Bekepartisagba becsomagolva..
Teljesen mindegy minek hívod sa muszkát, már lassan lecserélik a mostani zászlójukat a sarlós kalápácsosra, putyin elvei teljesen megegyezik a náci sztálinéval.
OROSZ-UKRÁN háború