Mindenkihez hozzá lehet férni. Putko ül kocsiban akkor nem férnek oda. Ott komoly védelem van. Vigyáznak rá. Kinn áll egy Putn flottahoz tartozó autó, de nincs benne vedendo személy, nem etwas hozzaferni.... Szerintem. https://www.origo.hu/nagyvilag/2023/04/azonositottak-a-merenylet-kitervelojet 32 ember egy kávéházban.. Paff. Perssze tudom, aza drogos csaj fabdikalta bele abba a szobor a cuccot és tervelte ki... Hoooogyne.... Persze....... https://444.hu/2023/11/15/elkezdodott-a-katonai-bloggert-felrobbanto-orosz-no-pere Ránézésre látni a csajon konspiracios tehetséget, ugye??? anno olvastam, hogy egy drogos csaj volt, kellett a pénz...... Khmmmm És azóta mennyi pokolgepes merénylet volt, különféle orosz ilyen olyan tisztek ellen Moszkvában, meg a otthon az autójukbnan.. Persze most jön az hogy biztos a felsegeik voltak... Donyeckbe is kb meg csak a az aljegyzo szintű tisztviselo ellen nem volt semmi merénylet. (ez egy költői túlzás volt természetesen, mielőtt belekotne bárki) De hát én hiszek neked, zselé bejelenti azt amit Macronak mondott, aztán a pancelozott kocsii ami 300.000 usd kerül megöngyulladja magát.....Biztos megint cigizett mellette valaki.. Ugye emlékszünk, hányszor jött a sok robbanasra ez a gúnyos magyarázat, ukrajnabol anno... Túl sokat cigiznek arrafelé. Vannak véletlenek.. Aha. Simán lehet...abszolut elhiszem ..... Vagy üzenet volt...? Khmmmm. Na????
"" a férfi elismerte, hogy Kijev szervezte be a terrorcselekmény végrehajtására, melyről videofelvétel is készült."" Ezekre gondolsz?? És a hasonló storykra. Ne vicceljunk, ne komolytalankodjunk kérem szépen.
Volt már korábban is olyan, hogy valamilyen iszlám közép-ázsiai országból jövő terrorista csoport követett el cselekményeket Moszkvában. Akkor is először Z.-t gyanúsították, de hamar kiderült, hogy nem ő a tettes.
Ez nem maffia ügy, itt országok, emberek millióiról van szó. Egyébként is az a helyzet, hogy Trump most inkább P. oldalán áll, a békét inkább Z. akarja és a fronton P. áll jobban. Semmi értelme nem volna ilyen szituban egy ilyen merényletnek. Az oroszok egyébként sokkal hevesebben reagáltak volna már eddig is, ha úgy gondolnák, Z. áll a dolog mögött.
🤣🤣🤣. Te, sok mindent elhiszek. A tuzszunet egyetlen dologról szolt volna... (aztán lépésről lépésre többről is) Infrastruktúrat nem lőnek!!!! Igaz??? Azért Himarsal, meg nem is dronal, amit elsunnyoghatna, hanem direkt Himarsal lőni gazkozpontokat aminek az indítási helyet is látni az Űrbol.. Látták az Oroszok és USA és London, műholdakikkal, Az után hogy ebbe megegyeztek, Rijadban?? Hát ez a piaci légy effektus.... Leszarta hogy mindeki látja és tudja, mert megteheti.....London mögötte áll! De te azt mondod ő azért figyelmeztetni akart?? LOL!?!! Nekem az jön át mint a 90 és években, szólt előre, aztán robban az autó a "klub" előtt! Ez ilyen "tudd hogy értsd szituáció" lehetett.
Ostobának nézel. Hát ezt én se hiszem.. Azt mondtam hogy a panik orve alatt a sok tuzkozeli "vallalkozo" Kínából hozott be annyi lélegeztető gépet, amire nem volt a toredekere se apparatus, se struktúra. . Es állítólag jopar meg se felelt volna a célnak... Pánik alatt azt értettem hogy én is, mások is halmoztak fel rizst és spagetti tésztát, volt "pánik", de a lélegeztető gépek azért az tul durva story volt.... Jut eszembe ," inkább az apja lehet" ért kernék egy bocsánatot.!!
Ha Z. fel akarta volna robbantani Putyint, ezt előre bejelenti? Nagy ostobaság lett volna tőle. Inkább valamilyen módon próbálta volna magáról, az ukránokról elterelni a figyelmet. Attól tartok Z.-nek információja volt arról, hogy orosz belső ellenség készül merényletet tervezni P. ellen és erről értesítette is Putyint, de a nyilvánosságra hozta, hogy megüzenje a merénylet tervezőnek, hogy nem kellene csinálni a dolgot.
Kíváncsiságbol... Azért olvasok eleget. Sokszor elgondolkodom, hogy itt és másutt, és mindenütt a mainstream ban is sokszor elhangzik a szelsojobbos, radikalisok, fasiszta kifejezés. Az AFD s Weidel asszonnyal, aki amúgy leszbi, Salvinivel, anno Kurzrol is szépeket mondtak, és Le Pen is szelsojobbboldali, etc....... Megkerhetlek téged, vagy bárkit , belinkelnetek azon beszédek, kijentesek, másolatát ami a fenti radikális szelsojobbossagra utal?? Sokat gondolkodtam ezen. Az ellenőrizetlen migracio megállítása a radikális szélsőjobb, és fasiszta megnyilvanulas lenne???? ? Mert az szerintem nem az. Én Le Pen tol se Salvinitől, sőt ((Putyintol)) se hallottam antiszemita kijelentéseket. Akkor miért szelsojobbosokok? Sőt az AFD s Weidel tol se, pedig ő aztán úgy van beallitva, sugalmazva szelsobboldali radikaliskent mint egy Hitler2.!! Sokan atneztek istvan78 tol, a többieken át ide. . Kérnék szépen felvilágosítást és idézetet a fasiszta szelsojobbossagra... Mert szó az van róla, de én nem olvastam kijelentéseket. Az ellenorizetlen migráció ellenesseg nem szelsojobbos radikalizmus!!! Szerintem. Előre is. Köszönöm a felvilágosítást és a leendő linkelt Tényeket.!! Köszönöm.
Pánik volt? Sehol máshol nem volt pánik? Az osztrákok vettek két ezret, a németek nyolcat, a nyolcszor nagyobb lakosságra? Mi vettünk 16 ezret. Úgy vettek ennyit, hogy biztosan nem lett volna csak egy-két ezerre szakember állomány. Mi sokkal drágábban vettük a gépeket és java része rossz minőségű és használhatatlan. Ez nem pánik volt, hanem nyerni akartak sokan és sokat a NERből és ennélfogva a szakmai hozzáértés, a koordináció teljesen felesleges volt. Ostobaság jóhiszeműséggel megitélni ezt az ügyet.
https://www.portfolio.hu/global/20250331/elarulta-a-titkot-az-ukran-foparancsnok-igy-sikerult-csokkenteniuk-a-vesztesegeket-751503 "" Modernizáltuk az alapképzés kurzusát és meghosszabbítottuk annak időtartamát másfél hónapra, bevezettük az új katonák kötelező adaptív időszakát,"és ez pozitív eredményeket hozott: ebben a hónapban csökkentettük a veszteségeket a korábbiakhoz képest, azonban még van mit dolgozni" - írta a katonai vezető "" Csak? Hát idáig mennyi idő volt a kikepzes? Jesszusom. 1 év, de inkább 18 hónap lenne az optimális idő egy ukrán "furgonos" polgárnak a katonai alapkepzes.. Atyaúristen. Én azt gondoltam, hogy betuszkolas a furgonba és irány a front, itt a fórumon, csak egy durva "" szofordulat". Emlékszem mikor nálunk. 2000 és évek elején levittek már bőven 1 év alá a honvédségi alapkikepzest, arról volt szó kollektíven hogy így semmi értelme már a kiképzésnek, és az egésznek. . ..... Meg is szűnt... Lettek helyette hivatásos profi honvedeink. "Ukrajnában meg alapkikepzes kurzusát másfél hónapra emelték??"? Azért akkor amit, talán, Zed mondott hogy havonta 40 ezer!! férfit kell osszefogdosni Ukrajnában, hadkiegeszitoknek hát ketelkedve fogadtam. De most már elhiszem.... Ennek a háborúnak azért nem lesz vége, mert kiderülnek a dolgok....... Na, akkor ezt is jó tudni....
OROSZ-UKRÁN háború