Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 31. 20:48
Előzmény: #69897  Placi82
Akkor majd ne Ausztriaba menekulj,ha baj van,hanem kelet fele,tudod,csak batran! Ott van a tuti. 
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 31. 20:41
Előzmény: #69897  Placi82
Beszerzok kihasznaltak...uristen de vakon vagy. Olvass utana,ki volt a beszerzo...
Placi82 2025. 03. 31. 20:40
Előzmény: #69895  Fsociety
A gyomrom fordul fel attól amit a látunk Nyugat Európában. 
És válaszok arra a kérdésedre is, hogy igen szeretném ha kivizsgálának az ÁSZ  és 7 párti bizottság a lelegeztetogep üzletet is. Nagyon szeretném, pánik volt, és ezt bizonyos beszerzok ezt  kihasznaltak. Még nem telt le az 5+1 év.... 
Szóval meglepodsz de nekem mind pro és mind kontra van igazságerzetem....
Placi82 2025. 03. 31. 20:34
Előzmény: #69894  Murdoch
Ha egy nagy nyomastarto tartályban nincs tulnyomas leresztoszelep...
Akkor a fizika törvényei szerint valamikor egyszer robbani fog. Ez olyan mint az 1+1=2. 
Hát csinálják.... 
Salvini, meg volt az a fiatal szimpatikus   osztrák kancellár srac is, nem jut eszembe a neve, migráció ellenesek voltak, etc... Hova jutottak....., és milyen fajsulyu!! ügy miatt is??? 
EU népet meg kellene kérdezni a migráció teljes offolasarol vagy legalizalasarol. Vagy vagy.... Döntsenek!! 
Demokratikusan nincs EU s népszavazás erről a brultalisan fontos kérdésről?? . Csak trükkök százai elhatarolasok meg mindenütt osszefognak a keresztenydemokrata jobboldaliak, a zoldekkel,  baloldalal, sőt néhol a szélső baloldalal is.  Szivarvanykoaliciot alkotva...... 
Jog engedi. Értem. De mit akar Európai Unio népe? Ez lenne itt a kérdés..... Mennyibe kerülne egy ilyen referendum 100-200 miliio euróba? Körülbelül nagysagrendikeg? Erre nincs pénz? 
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 31. 20:21
Előzmény: #69893  Placi82
Remelem,minden miniszterelnokot atvilagitottak itthon,mielott hatalomra kerult...ja,nem. Nemzethy oltoanyag biznisszel mi lett Placika? Lelegeztetogep biznisz,es melle a rekord halalozas covidban? Ugye ez nem volt hazaarulas,es a sajat nep elleni tett..orban megtolta 10 millio euroval,de itrhon ugat a szuverenitas miatt. Kicsit sem csipi a szemed,mi? Dehogy...elkezdtel neolibsizni megint,ilyenkor nem baj,bezzeg ha behaluzod,h mondtak rad valamit,mar perre akarsz menni,amikor meg beleallnek,elkezdesz terelni. Igyekszem diplomatikus lenni..rohejes vagy,de ugye nincs harag?🤟
Murdoch 2025. 03. 31. 20:19
Előzmény: #69893  Placi82
Erről van szó, csak itt van pár valóságtagadó vallási fanatikus, akinek minden mindegy. 
Tiszta sor, hogy vezető nyugati országokban eltávolítják fene demokratikus módon az ellenzéket, a francia ügy csodaszép, németeknél ugye tűzfal van az AFD-re és így tovább. A többi nem érdekes, arról kussolunk:
https://theconversation.com/what-frances-mckinsey-gate-scandal-revealed-about-the-four-major-types-of-consultings-conflicts-of-interests-240829
Placi82 2025. 03. 31. 20:14
 Marie Le Pent eliteltek. Remélem mindenkit megvizsgálnak, és bíróság előtt felelnek az EU parlamatben, a  hasonló ügyekek esetén.... Mert így lenne  demokratikus.!! Azokat is vizsgálni kell, akik milliárdos beszerzéseket  zavanak le lazán az EU beszerzesekben . Nem tudom segítsetek fiúk mi lett a vége a sok mrdos vakcina beszerzési  ügyben? Ott minden rendben volt vegul?  Jaj de jó hogy igen................ Vagy mi lett a vége ott? 
Nem tudom... , kérdezem??? Ugye minden jogszerű volt, szerencsére...? 
Le Penen kívül ha minden egyes EUs parlamenti  képviselőt megvizsgálnának, akkor biztos senki se alkalmazz rokont, havert, ismerőst  adminisztrátornak, segítőnek igen jó fizetésért Brüsszelben. .....?? Ahh biztos senki.... Olyan tuti nincs... Le Pen volt egyedül?, de állítólag legalább  hozzzaerto alkalmazottakat alkamazott ha jól értem, az ujsagcikkekeben... Hogy is mondta itthon valamelyik ellenzéki, milyenek  is ezek  az EU képviselői állások...???.  Khmmmm
Ez a demokrácia? ráadásul Francia országban....? 
Adjanak penzbuntetest, dupla visszafizetés, vagy börtönt, de ne tiltsák el az indulás lehetőségét, ez mi? ... 
Esélyes elnök jeloltet eltiltanii 5 évre?? Ezért? 
Neolibsi mentalitás? Hát ez gyönyörűen igazságos volt...és Demokratikus... Khmmm. Nagy gratula... 
Erre még (Kohn) Kun Bela, és (Rosenfeld)  Rákosi Mátyás elvtársak is elgedetten csettintenenek, ha élnének.. ... Ez igen.... Profik..... 
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 31. 20:13
Mindig is vallottam,h egy zsakfalu relevans tapasztalatokat adhat egy komplett europai migraciora. Es nagyon tisztelem azokat,akik ebben vakon hisznek. 
sztanil 2025. 03. 31. 20:11
Előzmény: #69887  Fsociety
Fontos, hogy világosan fejezzék ki a véleményüket. Megnőtt a Google-map keresések száma Hatvanpusztára, már építik a terület fölé a drónketrecet.
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 31. 19:53
Előzmény: #69888  Murdoch
Persze ,hogy eleg neked annyi. Igazolja a kis vilagodat,onnantol rendben vagy. Szepen lesullyedt ez az orszag..
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 31. 19:51
Előzmény: #69888  Murdoch
Murdoch 2025. 03. 31. 19:49
Előzmény: #69886  Fsociety
Csak bátran, nekem elég amit a helyiek face-to-face mondanak a migrációról.
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 31. 19:41
Ha holnap bejelentik az ukranok,hogy a ruszki haversagert cserebe majd nekunk jonnek torleszteni,akkor gondolom nem lesz ellenvetesed,nem? Kimondtak,amit akarnak,minden rendben. Van baj a fejetekben...
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 31. 19:24
Előzmény: #69885  Murdoch
Szerencsere nem mi engedtunk szabadon 2000 embercsempeszt zsarolaskeppen. Tokre hiteles vagy. Meg nem Putyinek toljak Lukasenkaek felol a migransokat a lengyelekre pl. Meselj meg kerlek... Ezeket az agymeneseket mindig forwardolom haveroknak,kiapadhatatlan forras vagy.🤣
Murdoch 2025. 03. 31. 19:17
Előzmény: #69883  Istvan78
Hát persze, hogy erről beszéltem mindig is, a kettős mércés történet. És most mit csinál Trump? Kerek perec kimondja, Grönlandtól Panamáig, hogy mit akar. Mondtam én, hogy ez szép és jó? De nem demokráciát megy megmenteni a világon, mondjuk pár fanatikustól eltekintve az ilyet már senki nem veszi be. Az oroszbarátság meg nettó marhaság, totál primitiv dolog állandóan ezzel jönni. Az, hogy van egy tisztelet, az oké, persze ez eu-s politikusok egy részének ez fehér folt, mert nekik letolt gatyával is nagy az arcuk. De a lényegi ellenfél Kína, és ehhez először az oroszokkal rendezni a kapcsolatot. Mivel Obamáéktól kezdődően gyakorlatilag a két ország közötti kapcsolat ki lett nyírva, először a teljes diplomáciát újra fel kell építeni. Ahhoz meg a bideni nagyipari ruszofóbiát félre kell tenni, ezt látod te nagy barátságnak, hát elég rosszul. A gender- és migránspolitikát meg fel kell számolni, hát a nyugati állampolgik sem kérnek belőle. És te még ott tartasz, hogy miért nem szavaznak többen az AFD-re, meg a Le Penékre stb., hát azért mert napi szinten lehetetleníti el őket az eu-s autokrácia. Jó reggelt...
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 31. 19:06
Előzmény: #69883  Istvan78
9/11et emlitette? Nem? Gondoltam..
Istvan78 2025. 03. 31. 19:03
Előzmény: #69881  Murdoch
Állandóan arról beszéltél, hogy ha az amcsiknak szabad volt Irakot, akkor Putyinnak is szabad Ukrajnát. Nem így fogalmaztál, de ez volt a lényege. Még Vietnámot is emlegetted, a kubai válságot, az arab tavaszt és még annyi mindent.
Szerintem fogalmad sincs milyen ideológiáról beszélsz, csak mivel Trump most oroszbarátnak mutatkozik, sokkal inkább mint volt Biden, ezért felvetted a repertoárba az ideológiát is.
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 31. 18:57
Előzmény: #69881  Murdoch
Rendesen elkezdtem rettegni. Ja,nem. 
Murdoch 2025. 03. 31. 18:52
Előzmény: #69879  Istvan78
Sose gyűlöltem az magát az usát, az csak a ti fejetekben rakódott le, ezzel nem tudok én mit kezdeni, max vmi dilidoki. Az abnormalitást, az álszentséget, kettős mércét viszont nagyon is ellenzem. Na de sebaj, Trump ezt a vállalhatatlan ideológiát az EU-ban is kétvállra fogja fektetni, popcorn bekészítve, ti meg addig is nácizzatok, putyinozzatok, remekül fogok szórakozni. Most jön számotokra a neheze, részvétem.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek