Én csak könyveket, etc olvastam a 90 és években évekről mert csak gyerek voltam.. De a most zajló P..ik ügyben is például. belelatasunk lehet, az "üzenetek" súlyos értelmének...
Nem tudom éltél e 90 és években. Ha egyik olajszokito azt mondta, olyan kijelentést tesz, egy társaságban hogy XY nemsokára meg fog halni!! . És aztán pár nap múlva felrobban az egyik autója, mondjuk a klubja előtt. Hát ott, akkoriban 90 és években értették az üzenetet...
"" Zedisdead ma, 21:09Előzmény: #69908 Placi82Nem tudom, olvastam olyat is, hogy az az autó csak a márkájában volt olyan, mint a Putyiné. Egyébként atomcsapást igértek egy ilyen lépésre. Majd meglátjuk."" Erre válaszoltam, hogy én úgy fordítottam. ("hogy Putyiné volt az autó, természetesen nem tartózkodott benne) Amit te linkeltel, abban a cikkben azt én úgy fordítottam le , ahogy anno én is olvastam tegnap azaz" "" pancelozott limuzin Putyin elnöki osztályának flottajaba tartozott""" .!!!! Na, szóval Putyin autója volt nem egy acél magnás oligarchaé peldaul És előtte pár nappal Zselé úr azt mondja Macron nak, amit a HVG cikk ír. ??? Na!! Hát azért ez gyanús, nem 110% biztos, de k.rvara gyanús!! Khmmmm, 2 cikket osszeolvasva https://m.hvg.hu/elet/20250327_volodimir-zelenszkij-vlagyimir-putyin-meg-fog-halni
Olvastam valahol, hogy Putyin pancelozot autóinak a része volt... Titkosszolgálat központ előtt volt talán??? Moszkvában Kikeresem neked este, 2 cikket is olvastam róla... Megnezem volt e helyreigzaitas! Vagy törölték e. Ha nem volt, akkor linkelem a cikkeket....
Nem tudom, olvastam olyat is, hogy az az autó csak a márkájában volt olyan, mint a Putyiné. Egyébként atomcsapást igértek egy ilyen lépésre. Majd meglátjuk.
A háborúpárti politikusok és agymosott hiveik erre onanizálnak, hogy Putyin kénytelen lesz mozgósitani és akkor összeomlik az orosz gazdaság. Ez az egyetlen esélyük a győzelemre, minden más esetben Zelenszki megy a kukába, ahova való. De jelen állás szerint az ukrán ágyutöltelék hamarabb fogy el, mint az orosz önkéntes. Szar ügy, jaj a demokráciának, brühühü. Ja nem.
Az Putyin flottaba tartozó auto, felrobbantasa után, már nem vagyok biztos hogy itt nem lesz valami. Ugye Z előtte jelentette ki hogy Putyin pár nap múlva megszűnik. És utána fellrobbantjak azt a páncél autót, a titkosszolgalati központ előtt Moszkvában? London City, Párizs, Kijev viszi továbbá bulit. És el fogják bukni... Szerintem... Trump ki fog szállni, most mondom, ha lelovi valami őrült utána jön Vance, és utána is ki van nevezve sorrendbe valami Vance féle. Sakk-matt. Ilyenkor nyal vissza a fagyi mikor onnalo gondolatu, akaratu, kemeny fejű, nem "auto pen" USA elnök jut hatalomra..... És az alelnöke se az ő kutyájuk kölyke... :)
Tudatlanságból röhögtél, mert benyaltad az Index dezinformációját, hogy "magasabb fokozatba kapcsolt Putyin". Nem nem kapcsolt magasabb fokozatba, ez egy rutin intézkedés évtizedek óta.
LOL, ha a tudatlanság fájna. Oroszországban hadkötelezettség van, a 18 éveseket behivják. Évente kétszer tavasszal és ősszel. Viszont őket csak kiképzik, nem küldik Ukrajnába harcolni, csak a hivatásosokat, behivott tartalékosokat és önkénteseket.
Sebastian Kurz, egyértelműen kicsinálták politikai megrendelésre, azóta is követhető a mintázat. Nyilván nem véletlen öntik a migránsokat a kontinensre, a németek kb. negyede bevándorló hátterű. A német állampolgárság megszerzése is már a dedó kategória, építik a szavazóbázist. Még néhány év és visszafordíthatatlan a történet, szvsz. És ami a legnagyobb probléma, hogy totál eltérő kulturákkal akarnak legózni, ja, látni szinte minden évben az adventi vásároknál a következményeket.
Ki kell vizsgálni. 3 pont alapján lehetne. Simán ki lehetne. Gondolom a cégek Kft- Zrt k hozzák be, , számlák, átutalásos etc.... ha meg szűnt is némelyik cég, volt ugyvezetoje. Szóval hajrá... Tamogatom a vizsgálatot.. Komolyan, mert 300 Mrd volt. És te támogatod azt hogy Le Pent ne tiltsák el az indulastol a demokratikusag jegyében, Hanem bármely más jellegű büntetést szablyanak ki rá?
OROSZ-UKRÁN háború