Hááát nekem a gyilkolászás utáni újjongás, a zagyva és alulkultúrált sértegetés meg személyeskedés, no és persze a perverz öregemberek videóinak a linkelgetése inkább a trollteljes törzsközönségére tűnik jellemzőnek. A bahmuti ellenoffenzíva hogy halad amúgy? 😂
A ti népetek, ők fognak benneteket vezetni hamarosan hivatalosan is, nem csak orbánbábun keresztül, készüljetek. Biztosan nagyon várjátok, ne is tagadjátok, hiszen amit előadtok itt ezen a fórumon, máshogyan nem lehet megmagyarázni. Ilyet pénzért sem tesz az ember, csak meggyőződésből.
Oroszország/Szovjetunió csak szerette volna, hogy az USA kihívója legyen. Voltak régebbi sikerek, Szputnyik, Gagarin,de nagyjából ott be is fejeződött.
Az USA vezető szerepe nem Oroszországtól függ már, az USA konkurrense Kína. 1997 rég volt már, ami akkor igaz volt, ma már nem feltétlenül igaz, de lehet akkor se volt az. Brezinski fölött eljárt az idő.
"Az USA világhatalma Ukrajnán keresztül vezet. Ha Amerika
Oroszország hatalmát meg akarja törni, akkor Ukrajnát le kell szakítsa az orosz
befolyási szféráról, hogy megakadályozza az Eurázsiai nagyhatalom
létrejöttét."(Zbigniew Brzezinski (1997): The Grand Chessboard: American Primacy
and Its Geostrategic Imperatives)
Úgy érti, hogy a 2014 előtti határatól? Ezek szerint a Krímet és a nég annektált megyét nem tekinti a határain belülinek, azok egyfajta ütközőzónát jelentenek neki? Csak viccelek, de rá akartam mutatni arra, hogy milyen nonszensz dolgokat mond Putyin kínjában, mivelhogy normális érv nincs a kezében.
Neked egyszerű, mert te nagyon okos vagy. Én viszont nem értem, hogy így, mikor lesz ennek vége. Mert ha ezen az alapon (nem jogon ) előre (miért nem hátra?) tologatják a határaikat, akkor egyre közelebb kerülnek azokhoz a fegyverekhez, amiktől távolodni akarnának. És ráadásul ezzel a dumával jöhet a szemben álló oldal is, ha azt gondolja magáról, hogy ő az "erősebb kutya" . A téma komolyságát tiszteletben tartva: vicclapokból ne idézzél már, légy szives!
OROSZ-UKRÁN háború